Nå kommer jeg og tar deg, ditt lille kryp
Hun så morsk ut, denne binna da hun satte øynene i meg, og beveget seg i retning av oss i skjulet. Men hun hadde ikke alvorlige hensikter, heldigvis.
Utstyr
  • Nikon D3S
  • Nikon Nikkor AF-S 200-500mm 1:5,6E ED
  • Brennvidde500.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger78
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1059401} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Nils Christian S.
Ytterst få bjørnebilder der jeg har sett fotografen ha blikk-kontakt med motivet! Blinkskudd med stor " B " - bildet er helt rått!
Jarle S.
Takk, Nils Christian, hyggelig å høre fra en dyktig fotograf.
Roar F.
Jeg hadde pissa på meg ... :-)
Jarle S.
Jeg hadde opplevd noen ganger å ha bjørner så nære, og med denne posituren, at jeg egentlig følte meg relativt trygg. Et kick uansett.
Johan L.
Dette må vare et blinkskudd i sjelden grad. Har aldrig sett en bjørn på denne måten. Jeg hadde aldrig fått bilden så skarp uten hade skakket med hele kroppen av redsla.
2016 beste bjørnbild?
Mvh
Johan
Jarle S.
Takk, Johan, for fine ord, og spesielt for at du mener dette er det beste bjørnebildet 2016. Skal innrømme at jeg er meget fornøyd selv også. Min yngste sønn har et eksemplar hengende på veggen i 40x60cm, har et likedan hvis du er interessert i å kjøpe.
Johan L.
Var inom 500.px.com og såg på bjørn bilder. Det finnes mye bra bilder på bjørn der, men ingen med samme blikk kontakt som din bild enligt min mening.
Takk før tilbudet, men har så lite plass hjemme på vegg.
Lykke til vidare med dine fantastiske dyr bilder.
Mvh
Johan
Jarle S.
Takk likevel, Johan, for hyggelig tilbakemeldinger.
Sissel Elisabeth H.
Heftig blikkontakt og positur. Liker uskarpheten i forgrunnen men ville klonet vekk det tydelige strået. Trestammen oppe til venstre har en markant skygge som tar litt oppmerksomhet. Ellers så er dette et fantastisk nært og skarp bjørnebilde av god kaliber.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Jarle S.
Takk for kommentar, Sissel, men er litt motstander av å klone bort i hytt og pine, og her er det ikke tvil om hva som er hovedfokuset. Jeg prøver å innfinne meg med at det ikke alltid skal være så "ryddet" på alle bilder, i naturen er det som det er. Dessuten ville jeg slett ikke ut for å rydde unna småting som kunne være i veien her. Ellers synes jeg heller ikke at skyggepartiet på venstre side sjenerer plagsomt, med solskinn vil det nødvendigvis også være skyggepartier. Håper du ikke oppfatter mitt svar som et tegn på at jeg ikke liker kritiske tilbakemeldinger, men ser at vi har litt ulikt syn på hva som forstyrrende i slike bilder fra naturlige omgivelser.
Sissel Elisabeth H.
Det går helt fint. Heldigvis ser og tenker vi forskjellig når det gjelder bilder. Noen ganger bruker vi kommentarene i videre arbeid og andre ganger lar vi det være fordi vi finner det til lite nytte. Fotografen står egenrådig i sitt valg og det er jeg glad for. Glemte og nevne den gode lave vinklingen på brumlebassen.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Øyvind H.
Et fantastisk dyrefoto.
Mvh Øyvind H.
Jarle S.
Takk også til Øyvind for tilbakemelding.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu