Siste hvilested .. etter en luftig tur!
Etter å ha veiet i vinden hele sommeren fra treet sitt på vollene i Gamlebyen, først lysegrønn og liten, senere sterkt grønn og stor, er det nå "siste reis" for dette og alle de andre millioner av løvblader som nå ligger der. Syklusen er sluttet.
Bildet inngår i albumet : Årstider i Østfold - typisk for årstiden
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D7200
  • Nikon AF-S Nikkor 14-24mm f/2.8G ED
  • Brennvidde14.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1058951} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Roar B.
Utover det faktum at sykluser pr. definisjon aldri slutter, finner jeg ikke noe som gir meg mer enn ren avbildning i forsøket på å beskrive livets slutt. Er vel litt bortskjemt nå, har vært så mange gode bilder her inne siste tida som tolker samme temaet med helt annet utgangspunkt og som utfordringer på helt andre premisser. Mye mer spennende det syns jeg.
Roar
Roar B.
..gir utfordringer
(et ord som forsvant i trykken)
Evelyn S.
Her liker jeg bildets nederste del. Skarpt, fine farger og dekorativt. Funderer på om bildet ville vunnet på et lite kutt i toppen, enten hele himmelen bort, eller bare beholde en ørliten del av den.
Evelyn S.
Jo mer jeg ser på bildets nederte del, jo mere liker jeg det. Fantasien løper vel av med meg, men jeg syns bladet mest mot venstre ligner et fiskehode, slik at du får restene av en fisken lggende bortetter. Siste hvilested på flere måter, som du også antyder i tittelen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu