Rosa på Ball
Kanskje blir det enkelte ganger vel mye alvor (her på dotten) i jakten på det “perfekte foto ” ?
Bildet inngår i albumet Mellom drøm og virkelighet -
Utstyr
  • samsung SM-G920F
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger185
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1058728} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Arild T.
Når jeg etterlyste deg på det sterkeste her inne Roar, så var du her plutselig! Takk for det!
Ja, hva skal man si om dette bildet? Ligner mest på en juledekorasjon i en eller annen form, kanskje i et forretningsvindu? Teknisk godt utført med fine lys-og skyggevirkninger. Men utover det tekniske, så må jeg innrømme at dette ikke gir meg noen estetisk opplevelse av noen art. Kanskje var det også tilsiktet fra din side?

Hilsen Arild
Roar B.
Ja, nå kan du lure Arild :)
Randi L.
For et humoristisk, herlig og sylskarpt bilde. Framtiden i fosterstadium, eller nåtiden frossen
Roar B.
Framtid og nåtid...
For en artig, overraskende vri Randi !
Hjertelig takk :) :)
Øyvind B.
Rosa høyballer(?) på ball. De kan trenge en fest etter alvoret rundt deres innsats til inntekt for kreft-forskningen. Kanskje bomskudd men skitt au...
Mvh Øyvind
Bjørnar P.
Jeg assosierer dette med juleøl. :)
Roar B.
Høyballer og iskaldt juleøl, ingen dårlig kombinasjon. Ikke akkurat det jeg hadde i tankene når jeg knipsa bildet. Men forfriskende med slike tilbakemeldinger :) takk takk..
Trygve K.
Et "annerledesbilde" som ikke gir meg veeeldig mye. Men hvordan i all verden du kan finne assosiasjoner til Evert Taubes "Rosa på ball" i dette, - se det blir meg en gåte.........

(nå er jeg veldig glad i Taube da.....)
mvh Trygve
Roar B.
Ja, hvorfor i all verden skulle jeg finne på slikt. Blande norsk innlandsnatur med et svensk geni.
Som du sier, det blir en gåte. Eller, kanskje finnes det enda noe mer ? ?
Kjell H.
Det perfekte foto skulle jeg likt å sett :-) men dette står da ikke tilbake for mye annet, og selv om ikke like mange ikke får den store "skjelven" av rosa høyballer som produsentene selv, som av naturlige"glansbilder, sløret vann og fossefall :-) Godt og friskt innslag Roar Brødsjø!
Roar B.
Takk igjen til deg Kjell for dine betraktninger. Føler du nærmer deg litt av "løsningen" knytta til mitt lille tankespill.
Artig og ikke minst lærerikt å lese de ulike tilbakemeldingene.
Hilsen ( en noe kryptisk) Roar
Ragnar S.
Rosa på Ball er vel ikke det første som slår meg, heller en påminnelse om at det nærmer seg jul. Ellers så får jeg lire av meg en setning som så ofte blir benyttet," spennende utsnitt". Trigger til fantasien, jf den litt betuttede julenissn til venstre i bildet.

Mvh Ragnar S
Sissel Elisabeth H.
Du har iallefall greid å pirre nysgjerrigheten. Synes Rosa på ball var riktig så søt med sløyfebånd i håret og flott kavaler. Bare synd stolpene står i mellom nå når han endelig har tint opp så pass at han tør å be henne om en dans. Ser litt tunge ut i sessen begge to så det blir det nok ingenting av. Takk for smilet og det gylne lyset.

Mvh,

Sissel Elisabet
Roar B.
En skal jammen ikke undervurdere denne “trigginga av fantasien” Harald :) Fører mange ganger til uventede tanker og observasjoner, overraskelser på mange plan.
“Betutta julenisse” er notert, denne gangen uten øl.

Kanskje vi litt for ofte styrers i retning det konkrete. Det lett synlige, åpenbare som naturlig nok er lettest å ta fatt i. Selvfølgelig rett det også, men bør ikke bli sperre for andre innganger.
Et bilde og idéen bak kan som kjent inneholde så mangt bare en frigjør seg fra gamle, vedtatte konvensjoner. En slik ulik tilnærming er etter mitt syn den beste metoden for å trenge inn i både sine egne og andres tanker. Handler egentlig om hva vi selv ønsker å tilegne oss gjennom dette vanskelige komplekse området, som vi allikevel så enkelt kaller for "Kunsten".
Klokere nå.. ? :)
Mvh Roar
Roar B.
Det er jeg som skal takke Sissel, for ditt varme, humoristiske bidrag - i vinterkulda.
Hilsen Roar
Jostein S.
Hei
STILIG!
Rosa på ball var en utmerket tittel
Den rosa damen der til venstre er det jo klasse over!
Spennende lyssetting
Synes du har lykkes godt

Jostein
Roar B.
Ja, hu har tatt på seg finstasen den dama. Takk for bidraget Jostein. Tenker det kommer noen ord etterhvert om hva jeg egentlig tenkte, i 'gjerningsøyeblikket' :)
Sissel Kleivdal H.
Er det slik å forstå at du ikke tilegner fotografenes evne å 'se' utover det konkrete (?) Synes å se en noe 'belærende' tone i din kommentar. 'Leser' at bilde ditt -og ideen bak ikke forstås, fordi vi ikke kan se forbi 'vedtatte konvensjoner'.
Du skriver at du vil komme tilbake Til bilde ditt med hva du egentlig tenkte 'i gjerningsøyeblikket'.
Kanskje er det slik at bildet ikke er interressant nok til å 'vekke' den tilnærmingen du gjerne skulle se fra betrakter(?)
Ellers er jeg ikke så opptatt av hva fotografen tenker -eller ønsker med sitt bilde. 'Min' opplevelse derimot...er jeg opptatt av.

Sissel
Roar B.
Forsvarer selvsagt din fulle rett til å hevde hva du til en hver tid mener, likesom jeg har den samme retten til å være uenig. Skulle gjerne tatt den diskusjonen, men tror det passer bedre andre steder enn her på bildekritikken.
Det som interesserer mest er hva du egentlig syns om selve bildet jeg tok den dagen, for det ble visst glemt i farten..? Forøvrig en ny erfaring for min del.
Invitasjonen er altså sendt, vært hyggelig om så skjedde.
Roar
Sissel Kleivdal H.
'Glemt å skrive noe om bildet ditt ?'
Nei. Finner du det ikke - i farten?
Tenkte at det ikke skulle være nødvendig å 'gni det inn'.

Sissel
Roar B.
Ok. Men da må jeg allikevel si meg fornøyd. Over 130 treff er langt over forventa. Nesten så jeg begynner å like bildet..jeg også.
Sissel Kleivdal H.
Bakgrunnen for antall visninger kan være mangt og mye. 'En ting er sikkert (lest utifra dine tilbakemeldinger på kritikk) ; å spille Ludo med deg ville være å se en 'dårlig taper.....

Sissel
Roar B.
Enda en kommentar. 22 totalt. Så bra !
Men nå holder det. Takk takk.
Sissel Kleivdal H.
Værsågod, men du gir deg ikke. Ikke før du har siste ord.

Sissel
Roar K.
her tenkte jeg at det kanskje godt kunne være en litt spesiell form for julekort - hvertfall hva fargen angår.
Rødt, snø og iskrystaller hører vel jula til.
Ikke er det for tidlig heller for julehandelen er forlengst igang.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu