Sola, kjolen og tørrfisken.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger96
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1058377} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Knut Georg F.
Lystige farger, tittel og elementer gir muligheter for livlig tankeflukt, men synes ikke komposisjonen er spesielt spennende.
Mvh Knut
Henning S. P.
Gjentagelsen av form og farge er absolutt bra og tittelen synes jeg støtter opp om det, ellers er det ikke sikkert man hadde sett at det var en kjole faktisk.

Jeg sier meg litt uenig med Knut - jeg synes komposisjonen funker, nei den er ikke spesielt spennende, men det trenger den heller ikke å være siden innholdet bærer bildet.

Henning
Øyvind H.
Morsomt, originalt, kreativt.
Mvh Øyvind H.
Harald N.
Kreativt og spanande dette. Godt sett og formidla.
Mvh Harald
Sissel Elisabeth H.
Et annerledes bilde med hint av sommer og gode elementer. Liker godt strålene den gjennomsiktige kjolen og den gylne tørrfisken.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Roar B.
Kjole og tørrfisk. Frisk kombinasjon med finurlig vri. Farger som kler motivet, gir flott utgangspunkt for en annerledes opplevelse.
Så pirket.. Bildet krever luft og rom, skulle derfor gjerne hatt motivet med lavere kameraposisjon. Deler av båten? ville ha forsvunnet og tørrfisken gått klar av fjellet. Kjolen kunne nok også med fordel ha vært skarpere.
Lyset fra siden liker jeg, gir fint liv til den fjærlette sommerstemningen,.
Inspirerende tanke bak dette motivet Tanja.
Bra !
Tanja H.
Takk! Så mange hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger. Jeg ser selv at det er noe pirk her og der. Og bildet er tatt i midnattsol med mobiltelefon, så skarphet var vanskelig. Jeg ser bildet kan beskjæres, og skal teste det.

-T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu