Skal skal ikke....var det jeg tenkte når jeg vurderte å legge dette ut. Er usikker på om dette er interessant nok. Men klarer ikke kaste det i søppelboksen heller. Kan hende skal det jobbes mere med.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-10-27 13:05:01
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger117
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1058058} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Cato M.
Her har du gitt meg en utfordring. Abstrakter er meget vanskelig å kommentere siden de ofte inneholder så mange muligheter for tolkning. Fargene flyter så fint i hverandre uten de skarpe kontrastene, synes jeg, men du har likevel greidd å holde på spenningen i bilde. Flott at noen våger noe mer enn et nakent foto.

Cato
Øyvind B.
Ser det er hentet fra skogen men kunne like godt vært noe annet. Lys-nedslaget midten gjør det spennende og mer udefinerbart.
Mvh Øyvind
Avsluttet .
Jeg tiltrer begge de ovenstående kommentarene. Et nonfigurativt bilde bæres av former, farger og linjer. Dessuten er det nærliggende å vurdere om bildet oppfordrer betrakteren til å la tanker og følelser arbeide videre. Sett i relasjon til slike kriterier synes jeg du kommer godt ut av dette. Inspirerende og kreativt er det, også. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Anders S.
Fantastisk vakkert og utrolig flott!

Hilsen Anders
Harald N.
Malerisk og flott dette Evelyn. Likar det godt.
Mvh Harald
Ragnar S.
Abstrakt, og vakkert å betrakte. Du ser, betrakter og tenker.

Mvh Ragnar S
Roar K.
Tittel = SKOGBRANN.
Vi ser fortsatt noen trestammer inne i flammehavet.
Jobb gjerne videre med det, men behold denne også.

Roar
Kjell H.
Veldig spennende, og litt udefinerbart motiv fra skogsmiljøet (?) Slike motiver litt utenom de vanlige bør en absolutt legge ut. Jeg liker best den høyre siden av bildet. Synes den dominerende trestammen (?) i front dominerer litt mye, eller forstyrrer harmonien sagt på en annen måte. Meget underholdene bilde!
Fredrik N.
Flott maleri!!

Mvh
Fredrik
Evelyn S.
Takk til alle sammen for hyggelige kommentarer!
John B.
Vakkert abstrakt bilde med lune fine farger!! Veggen kaller!!
Evelyn S.
Takk til John også , for hyggelig kommentar! Har lagt inn en versjon til, der noe er trukket fra og noe lagt til. Men slektskapet er nok synlig fremdeles.
Cato M.
Litt mer struktur i V2 som viser at troll kan temmes. To flotte varianter, du har fortsatt kontroll.

Cato
Hans Petter S.
Da er det fint at du ender med "skal". Dette synes jeg ble severdige bilder. Liker begge to, men hvis jeg først skal holde en knapp på en av versjonen, så blir det V2! Det fenger meg mest, både i fargebruk og spenning!
Når man sitter og "knoter" med slike bilder, blir man mange ganger litt usikker og man kan se seg litt blind på sine egne bilder. Da ender jeg ofte på "skal" og legger ut mer eller mindre vellykkede bilder. Det verste som kan skje er jo at man ikke får noen kommentarer i det hele tatt (og det er jo ikke så ille..). Uansett, om man ikke får kommentarer i det hele tatt, eller får ris/ros, så gir det litt tilbakemelding på bildet man legger ut!
Her har du i alle fall lagt ut et flott prosjekt!
Evelyn S.
Takker for hyggelige kommentarer Cato og Hans Petter!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu