Skummelt
I anleding Halloween som kommer snart ville jeg prøve å lage et "spøkelsesbilde". Bildet av heksa er gammelt, og er jpg, og jeg klarte ikke å klippe det ut rent. Valgte derfor å legge det som et lag, da ble heksa stor. Meningen er da at hun skremmer spøkelset. Tenker skyggen rundt heksa kunne tones ut litt, men er åpen for flere forbedringer. En kunstner innen dette klipp og lim faget blir jeg nok ikke, holder meg litt til latmans varianten (bruk av lag): Men utrolig gøy er det å leke litt.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger95
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1057660} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jostein S.
Hei
Rene skrekkhistorien du presenterer her
Er ikke dette skummelt så vet ikke jeg!

Jostein
Roar K.
Jeg oppfatter kanskje det du kaller heksa mer som et digert troll.
Det elementet som kan oppfattes som en bordbeta eller planke som går i diagonal ned fra "trollets" hode skulle være mulig å fjerne ved p klone inn veggen der. Men da blir det jo ende mer arbe og jeg tipper du allerede har brukt en del tid på dette.
Absolutt en fin apropos til Halloween. Enda god du ikke brukte en klovn som nå jo har falt helt i unåde den siste tiden.

Roar
Keshav N.
Veldig flott utført spøkelsebilde.
mvh Keshav
Trygve K.
Sånn lek liker jeg godt. Bildet er jo absolutt meget severdig som det er, men kan sikkert jobbes mer med. Deilig å se litt "annerledes" bilder innimellom. Gleder meg til å vise det til mitt barnebarn på fem og teste ut hans reaksjon. Dette er jo den perfekte eventyrillustrasjon...........
Anders S.
Kjempe bra Evelyn! Virkelig knall bra! Dette er jo bare mesterlig utført til tusen! Hekser, troll og spøkelser er vi vant til, vi skauinger. Utrolig morsomt bilde.
Nå skjønner jeg hvorfor Roar skrev til meg tidligere i dag at jeg er i samme bilde-sjanger som deg i dag. Jeg la ut ett bilde igår, men det er ikke så bra og gjennomført som dette.

Kjempe flott!

Hilsen Anders
Avsluttet .
Spennende, kreativt, skikkelig godt foto- og etterarbeid. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Sissel Elisabeth H.
Flott hylles til alle halloween interesserte. Trollet er jo litt av et syn. Hadde med sin mystikk greid seg alene sammen med huset. Når det er snakk om halloween er jo de andre effektene med på å understreke stemningen.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Evelyn S.
Takker så mye til alle for hyggelige kommentarer og tips!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu