Her var jeg i tvil om beskjæringen. Skal det være en tredel himmel eller en tredel sjø...valgte å ha mye himmel. To av fuglene er veldig små og kan oppfattes som rusk på linsa men er det ikke. Burde klones bort eller ok sånn? Det er mer å gå på nedenfor båten, men da får man med noe av land, en liten haug.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-10-07 11:39:43
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2016-10-07 11:49:10
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHav og sjø
  • Lastet opp
  • Visninger96
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1056929} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Kristinn G.
Vakkert .. hva med svart hvit variant med den röde delen som hvit
Avsluttet .
Vakkert, flott motiv gjengitt på en absolutt utmerket måte. Jeg tror ikke det finnes noe fasitsvar på utsnitt og eventuell beskjæring her. Det aner meg at du kunne finne en rekke alternative løsninger. Min oppfatning er at fotografen må velge det utsnittet og den presentasjonen som best uttrykker det hun vil kommunisere. Uansett ble dette et strålende vakkert bilde med meget solid behandling av lys og farger. De små fuglene, som kan oppfattes som rusk, kunne vel like gjerne vært fjernet. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Keshav N.
Vakkert bilde av båt og sjø med fine farger. Dette bilde fikk meg til å huske på en gammel sang, I am sailing med Rod Stewart.
http://www.youtube.com/watch?v=BRIAoqrNayw

mvh Keshav
Anders S.
Vakkert og flott bilde som jeg syns du har fått til på en bra måte! Her er det mange muligheter til flere versjoner, bare å lek og ha det moro!
Hilsen Anders
Arild T.
Stemningsfullt og vakkert bilde som jeg umiddelbart liker!
Her er det mange alternativer til beskjæring om du vil prøve ut. Jeg foreslår følgende: Kutte en tredjedel av himmelen og 4-5 cm hav bildets høyrekant.
Uansett, bildet fungerer godt som det er, men siden dette forumet heter Billedkritikken, synes jeg det er nyttig å gi råd og få tips av andre.

Ha en fin fotohelg!

Hilsen Arild
Evelyn S.
Takk for hyggelige kommentarer alle sammen! HAr lykke smed å klone bort fuglene. Har også lagt inn en versjon etter Arilds forslag. Sysn forsåvidt det ble fint med mindre himmel, men syns båten og fuglen ble litt feil plassert da. TIps mottas alltis med takk Arild : ) Skal prøve på en versjon i svart hvitt som Kristinn foreslår.
Roar K.
Da bildet først kom opp tenkete jeg halvering av det store oransje feltet bare for å finne at du hadde en slik V2 som går hjem hos meg.
Svarthviten er heller ikke dum.
Nå vet jeg jo ikke hvilke muligheter du hadde, men nevner ar båten føles på vei ut av bildet plassert i det gyldne snitt til venstre framfor til høyre der den ville bli følt som på vei inn i bildet.
Kan jo nevne at med lang avstand til bildet vil nok også V1 ha dybdefølelse. men når man sitter ved en skjerm funker nok V2 best i så måte. Du kunne faktisk tatt enda litt og havna f.eks. 1 cm over fuglen.
Mange muligheter, men intet fasitsvar.

Roar
John B.
Nydelig stemning i disse bildene! Liker alle versjonene, men min favoritt blir ver. 2 her!!
Du har kanskje gjort en clonejobb til venstre for fuglen?? Det bør kanskje finjusteres litt??
Per L.
Nydelig maritimt skumringsbilde med fine, sarte farger! Jeg liker best V2 og oppfatter båten som om den er på hjemvei! Mvh Per
Harald N.
V2 er flott!
Mvh Harald
Ragnar S.
Nydelig lys i bildet ditt, stemningsfullt. Utsnitt og komp. sitter også. Vanskelig å velge mellom V1 og V2, selv velger jeg ofte panoramautsnitt, men det er slett ikke sikkert det er riktig i dette tilfellet.

Mvh Ragnar S
Elisabeth B.
Litt av et motiv...flott med solnedgangsstemning..det varmer. De små fuglene ville jeg nok klonet vekk ja. Tredelingen blir litt som en ser det..enig med Kjell Øyvind...her har du skjærene og båten å plassere også...synes du lykkes med et severdig bilde i v1.

Mvh
Elisabeth
Jostein S.
Hei
FLOTT stemningsbilde
Fint med båten i leia
Tror jeg går for panoramabildet Evelyn

Jostein
Evelyn S.
Takk for kommentarer også Roar, John, Per, Harald, Ragnar, Elisabeth og Jostein! Takker for alle innspill. Og John : du har alldeles rett angående kloning, et ser jo ikke bra ut i det hele tatt. Flott at du tipser om det, jeg har liten skjerm og har lett for å overse sånt.
Hans Petter S.
V2, uten tvil for min del! Småfuglen i originalen, blir litt seende ut som rusk ja, men samtidig skjønner hjernen raskt at det fugler, når du har den fremste fuglen å forholde deg til. Jeg synes derfor ikke de er noe nevneverdig negativt for bildet. Da synes jeg heller at kloningen i V2 blir litt mer negativ, for den synes ganske godt. Derfor synes jeg at fuglene bør være der, eller at klonejobben må gjøres på nytt.
Er også litt enig i at det er litt uheldig at båten er på vei ut, men slik blir det noen ganger, og av og til har man ikke andre muligheter når man tar bildet.
Høres nok litt sur og pirkete ut her, men jeg kommenterer bildet fordi jeg liker det; godt stemning, flott lys og fine farger!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu