Et bilde jeg liker godt
Bildet inngår i albumet Ansikter -
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annettri-x-film
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger104
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1055666} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Henning S. P.
Jeg ser du liker det godt selv og det er vel det viktigste? For meg som utenforstående gir det meg lite dessverre. Ikke noe som skjer og en unødvendig (slik jeg ser det) uskarphet. Det kunne kanskje tippet over til å bli mystisk og spennende, men for meg gjør det ikke det. Ikke så konstruktiv kritikk, men ærlig og kanskje et bilde jeg kan lære meg å like om du forteller mer om det?

Henning
Jon Gaute H.
Jeg liker bildet jeg. Steet Photo trenger ikke være skarpt eller ha rene linjer. Det er øyeblikket, historien, situasjonen, handlingen osv. som forsøkes fortalt. Hva er det han ser ?
Øyvind H.
Bildet er helt greit, men jeg synes ikke det er interessant nok hverken formmessig eller innholdsmessig.
Av og til kan en opplevd positiv situasjon fargelegge bildeopplevelsen til fotografen i ettertid, det har vi diskutert før, Knut. Kanskje det er det som har skjedd her?
Mvh Øyvind H.
Kristinn G.
Mye fint i dette albumet ditt og ikke minst dette bildet
Knut Georg F.
Takk for gode tilbakemeldinger!
Undret på om dette ble for introvert, koblet til private positive opplevelser. Et foto synes jeg bør fungere uten forklaringer, og ser at det kan, og ikke kan. holde mål. Mener det har en dynamikk og et uttrykk som gir det gyldighet, men er nok farget av det private innholdet (Min far, sjark, sjøgang, 70-tallet - nostalgi).
Mvh Knut
Knut N.
En liten forklaring på hva bilde sier synes jeg bør med, enig med de som sier at en tittel ikke høyner kvaliteten. Har sikkert nevnt før, jeg liker ikke uskarpe bilder...forsøker alltid å slette de jeg får.
Kristinn G.
Her er det full treff mellom nostalgi og universalt bra bilde....

Etter min vurdering


da
og en burde være universal
Knut Georg F.
Mange takk Kristinn .
Mvh Knut
Roar B.
Nå har jeg jo lest kommentarene og minnene knytta til bildet. Og blir vel litt farga av det. Har selv erfaring med motiver av lignende art. Varme, gode minner, samtidig vemodige og såre. Om kvaliteten halter spiller ingen rolle, innholdet er det som teller, for Meg.
Er vel dette jeg også føler her. Denne relasjonen som ofte kan være vanskelig å overføre til oss andre, utenforstående som nok ser uttrykket mer isolert, med vekt på tekniske detaljer osv.
Kunne personlig ønsket meg skarpt fokus på en av karene, ja, særlig han til venstre, som er viktig for helheten og balansen, slik at bildet ikke føles å tippe helt rundt.
Flott dynamikk gjennom hele komposisjonen. Følelsen av å være på sjøen.
Knut Georg F.
Takk for kommentaren Roar. Det var nok ikke intensjonen at det skulle være uskarpt, manuell fotografering i sjøgang i en liten båt er nok forklaringen. At det ble uskarpt bidrar kanskje i mitt hode til å understreke at det er et svunnet minne..
Mvh Knut
Roar B.
Jepp, ser den..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu