sonedgang syndin valdres
Dette er det første bildet jeg laster opp her på foto.no
setter pris på kritikk på bildet, greit å vite om man er helt på villspor eller ikke
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-08-03 20:49:22
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2016-08-03 20:53:23
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 70D
  • EF17-40mm f/4L USM
  • Brennvidde40.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1053228} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Anders S.
Hei og velkommen hit til "dotten" Flott med nye folk!
Praktfullt og fantastisk vakkert! Nydelig lys og flott stemning! Du er ikke på villspor! Men siden du spør etter kritikk, det er itte je så flink til å gi, men gode og vennlige råd kan du få. Også kan du gjøre hva du vil med dem: Jeg ville beskjært bilde ganske mye i toppen, slik at du får ett panorama format. Dette vil øke dybde og spenningen i bilde, pluss at formatet kler landskapsbilder generelt godt. Du kan jo scrolle opp her på siden å se hva du syns, hvis du tar ett topp kutt av himmel. Jeg havner faktisk rett ovenfor den lyse skyen, hvis jeg skulle ha kuttet bilde. Men dette er jo smak og behag, og alle er vi forskjellige der.
Uansett er det ett glitrende godt og flott bilde du presenterer her, så dette syns jeg var en kjempe bra start for din del her på "dotten"

Lykke til videre!

Hilsen Anders
Kenneth H.
takker for tips, det ble ett helt annet bilde ja når jeg scrollet det opp, må nok tilbake til lightroom å beskjære litt. øvelse gjør mester sier dem. sliter veldig med å få til gode koposisjoner men det kommer seg vel.
burde kanskje fjernet de 2 steinene nederst i høyre hjørne også ?
Anders S.
Bare hyggelig det Kenneth! Jeg lærer mye av innspill og råd som jeg har fått her på "dotten"
Steinene gjør ikke så mye, men det kommer igjen på øyet som ser. Hvis det skal fremstå som "rent og ryddig", bør vel toppen av den steinen som stikker opp ved navnet ditt bort. Men da må jeg understreke kraftig, ganske kraftig; PIRK. Det er pirk! Jeg er til tider slurvete og glemmer slike ting, det er fort gjort.
Det aller viktigste er å ha det gøy! Foto er morsomt!

Bilde ditt er meget bra, med strålende flott lys! Hvor lys og skyggepartier harmonerer på utsøkt vis, slik at de utfyller hverandre. Jeg syns du har all grunn til å være fornøyd!

Hilsen Anders
Hans Rich. A.
Du verden for et flott lys og fine farger i dette vakre motivet. Ekstra pluss for den lave havtåka. Flotte skyer. Veldig godt jobba.
Skulle du kutte i toppen vil jeg foreslå rett under den blå himmelen, da beholder du mye av den høye himmelen og omtrentlig 2/3-deler av den. Ja, steinene nede i høyresiden er jeg også enig i kunne ha vært kuttet.
Signaturen kunne nok ha vært noe mindre synes jeg.
Mvh Hans Richard
Roar K.
Herlig lys og farger du har fanget her.
Jeg foreslår en beskjæring oppe omtrent så du tar den øverste tredelen av den store mørke skya for da senkes blikket direkte mot hovedmotivet samtidig som dybdefølelsen økes.
For mye himmel og blått over skyene har lett for å drepe dybdefølelsen i et bilde.
Scroll opp, dekk til å ta en titt på hva DU synes?

Arvid O.
Enig med de andre angående kutt på himmelen men steinfjerning kan du holde deg unna , det blir for mye arbeid :)
Ellers synes jeg komposisjonen er god , lys og skarphet likeså.
Arvid.
Kenneth H.
da har jeg lagt ut 2 nye eksemplarer av bildet, versjon 2 er kun croppet, verson 3 har jeg i tillegg fjernet steinene nederst i bilde. fjernet også 2 steder der solen kom igjennom skylaget øverst, ikke helt sikker på om det var noen god ide.
hva tror dere ?

mvh
Kenneth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu