Ensomt tre, tåke og foss.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-07-21 00:02:01
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2016-07-21 06:53:10
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger104
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1052527} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Anders S.
Du verden så praktfullt og enestående vakkert! Dette er suverent storslått til tusen!
For ett glimrende flott bilde!
Mega BRA!
Hilsen Anders
Øyvind H.
Synes det er mye bra her, men utsnittet stusser jeg litt over.Jeg synes det er for lite interessant ved bergveggen til venstre, og jeg ville nok kroppet kanskje saa mye som 3-4 cm ,närmere lyng/kvisttoppen til venstre..Da tror jeg balansen i bildet hadde blitt bedre.Ellers en fin graatone i kontrast til trärne og de fine hvite stammene.
Mvh Öyvind H.
Evelyn S.
Takk for hyggelige kommentarer Anders og Øyvind! Har lagt inn en ny versjon, croppet litt på venstre siden. Mon tro om det var sånn du mente Øyvind?
Avsluttet .
Stemningsskapende og spennende bilde. Motivet med det lille treet, fossen, bergveggen og tåka er fint. Jeg opplever imidlertid at det et problem med balansen her. Bildet er for høyretungt. Jeg er imidlertid ikke enig med Øyvind H om hva som kan gjøres for å forbedre bildet, og jeg synes ikke versjon 2 har noe særlig bedre balanse.

Problemet er treet til høyre som skaper ubalansen. Det hadde rett og slett vært en fordel å unngå det i motivet, Nå blir også tittelen litt misvisende siden treet slett ikke er så alene, det har hele buskaset til høyre med seg. Jeg tror det er vanskelig å rette opp det i bildebehandlingen, i alle fall blir det sikkert et tidkrevende arbeid å klone bort trærne til høyre.

Dersom hadde vært mulig å finne en posisjon for kameraet med en brennvidde som hindret trærne til høyre fra å bli med i bildet, kunne dette motivet gitt et meget bra bilde.

vennlig hilsen Kjell Øyvind
Evelyn S.
Takk for fin og utfyllende kommentar Kjell Øyvind! Ser hva du mener. Har lagt inn en versjon til, det er et annet bilde, men er sikker ikke særlig bedre. Det var ikke mulig der jeg stod, og gå mer til venstre, da jeg ville stått midt i veine foran en tunnel. Men med litt klatring skulle jeg kunnet komme nærmere treet og kunne sikkert fått til noe bedre. Det får bli en annen gang jeg kjører forbi og det er tåke, skal ha det i tankene!
Gunnar F.
Stemningsfullt og vakkert i gråtoner. Jeg synes originalen er best.
Mvh Gunnar
Roar K.
Ikke helt ensomt - grana og bjørka ser ut til å ha fast følge.
Ser egentlig ingen grunn til å velge versjon her.
Men en 10-15 cm beskjæring til venstre kunne kanskje være en ide'?
Kunne godt tenkt meg å se dette motivet i farger også hvis du har?

Roar
Evelyn S.
Takk for kommentarer Gunnar og Roar! Hvilken av versjonene vil du ha kutt på til venstre Roar? En fargeversjon finns, dvs ikke av samme bildet, men av et annen bilde. Men jeg tror ikke du vil like det. Det var nydelig å se fossen der, og tåken omkring, riktig stemningsfullt var det. Det var derfor jeg bråstoppet foran tunnelen for å fange det. Men fargeversjonen (JPEG) ser bare ut som rot og gjengir ikke stemningen. Bildet i svarthvitt er også JPEG, med innstilling høykontrast svart hvitt, og det gjengir bedre følelsen tåken ga.
Roar K.
Ikke alltid konsentrasjonen er helt på topp grunnet det som kalles konsentrasjonsvansker hvilket visstnok i følge poliospesialistene blant leger skal være en del av det såkalte post polio syndromet jeg har.
Burde jo her ha fått med at jeg mente V3.

Roar
Monika Våg L.
Så enkelt men så vakkert. Likte orginalen best, en gråværsdag med fossen rennende i bakgrunnen. Hører nesten det suser helt hit!
Mvh Monika.
Råger H.
Vacker bild med fin gråskala. Jag skulle velat se lite mer detalj skärpa i mellantonerna i förgrunden, det tror jag hade lyft bilden! Kanske beskurit den lite annorlunda i högerkanten eller testa och ljusa upp skuggorna som tynger bilden där.
Mvh
Roger
Lars Rolf P.
Supert bilde Evelyn, enkelt og kjempe fint....

Hilsen Lars
Konrad H.
Herlig!! Fossen gir en rikelig dybde i bilde, veldig god komposisjon.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu