Spennende, selv i regnvær!
Men, det er klart, solskinn og blå himmel bringer frem det beste i nesten enhver situasjon. Men slik som været har vært de siste dagene så må man være glad for ikke å ødelegge fotoutstyret sitt i regnbygene. Bymuren ned mot Glomma med Mellomporten.
Bildet inngår i albumet "Gamlebyen i HDR" - Et noe anderledes uttrykk på Gamlebyens perler
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D7200
  • Nikon AF-S Nikkor 70-200mm f/4 G ED
  • Brennvidde95.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • AnnetTatt på "strak arm" - på frihånd. Stativet lå igjen i bilen...:-/ Klonet vekk 3 stk. lysmaster foran bymuren
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1052197} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
For et praktfullt sted! Her synes jeg komposisjonen er nydelig. Regnvær er godt fotovær – da kommer fargene så fint frem. Jeg har vært i vakre Gamlebyen og får absolutt lyst å dra dit på ny når du viser den frem som her.
:) fra Øystein
Vidar Magnus J.
Synes detaljene på de gamle bygningene kommer fint frem her, gode kontraster mellom de forskjellige materialene bygningene er oppført i der skygger fra solen ellers vill skjule en del av detaljene på de. Gode krusninger på elven og fine gamle trær på festningsvollen.
Lasse S.
Flott komponert av den vakre bymuren. Jeg vet jo du liker en "forskjønning" av virkeligheten, men dette blir litt i overkant for meg. Jeg synes du skulle nyttiggjøre deg det myke lyset og de mettede fargene som regnværet tilbyr. ;)
Avsluttet .
Jeg er imponert over at du til stadighet finner nye motiver, nye utsnitt, nye innfallsvinkler på gatemiljøer, elva osv. i denne vakre byen din. Meget bra arbeid. Her er komposisjon og utsnitt utmerket, og det gjelder som vanlig også lys og farger. For øvrig synes jeg regnvær ofte gir mulighet for gode bilder, men det er unektelig litt krevende å dra med kameraet ut, i alle fall hvis man ikke har muligheter for å skjerme det mot regnet. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Trygve B.
Velkomponert og vakkert er uten tvil min kommentar her.
Roar K.
Formodentlig uten paraply da du trenger begge hender på rattet (les kameraet).
Resultatet er det ingenting å si på.

Roar
Walter S.
Takk for kommentar, Øystein, Vidar Magnus, Lasse, Kjell Øyvind, Trygve og Roar!

@ Lasse: Jeg tar ikke bilder, men lager dem, og jeg trives med å være kreativ og få de beste (etter min smak) valørene ut av foto-filene, og da blir det som her. Jeg driver ikke med nøytral dokumentasjon eller "knipsing" og det å legge ut filer rett i fra kamera - selv om jeg fotograferer i JPEG. Jeg koser meg i timevis med redigering av filene foran skjermen for å få til "mitt uttrykk" på et motiv.
Jeg ser ikke noe galt i det og "forskjønne" et motiv. Det er tross alt det som digital fotografi har gitt oss i hendene og gjør det så spennende. Det samme var det i gamle analoge dager, hvor jeg tilbrakte timesvis i mørkerommet - man bearbeidet bildene da også, men selvfølgelig i B&W - men uttrykkene var vidt forskjellig fra fotograf til fotograf. Kodak Tri.X presset fra 400 ASA til 1200 ASA med tonnevis av korn - for å få et ønsket uttrykk i sluttresultatet. Det også var fotografi!

Mvh,
Walter
Anders S.
For ett praktfullt skue i farger og prakt. Det er noe veldig storslått over dette massive landskapet her, hvor stemning og historie kommer krystall klart frem. Utrolig flotte farger og detlajer, flott skarphet!

Hilsen Anders
Walter S.
Takk også til deg, Anders!

Mvh,
Walter
Lasse S.
Ingen kritikk av å forskjønne bildene dine, Walter. Det er måten det er gjort på i dette tilfellet jeg ikke liker. Dette blir en "effektopplevelse" og ikke en bildeopplevelse for meg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu