Fra idyll til oppbrudd (serie)
Situasjonen kan raskt forandrer seg når krigen bryter ut (1716) og soldatene kommer marsjerende. Dramatisert situasjon / hendelse under Tordenskiold-dagene. Beklager "sivilistene" inne i mellom, men det var til tider kaos....!
Bildet inngår i albumet "Gammelt" - Steder og ting med høy mimre-faktor.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-07-12 10:31:45
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2016-07-12 10:32:21
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D7200
  • Nikon AF-S Nikkor 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR
  • Brennvidde140.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1052057} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Hans Rich. A.
Synes du har fanget de tre fargerike damer, og det uttrykksfulle ansiktsuttrykket til damen i midten i originalen godt.
I de to andre versjonene ble det for mye forskjellig å forholde seg til synes jeg.
Mvh Hans Richard
Avsluttet .
Ja, sivilister og krig er ikke greit. Det går enda an når kaoset begrenser seg til friluftsteater, som du her nok en gang har dokumentert på en fortreffelig måte. For meg står versjon 1 og 3 som sterkest. Kanskje er det litt uheldig med de to halve personene i høyre bildekant, men det er vel ikke så enkelt å klone dem bort. For øvrig er jo komposisjonen utmerket. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Anders S.
Kjempe bra serie Walter! Dette liker je godt å se på, og je skal ned til Østfold i ferien ja! Gleder meg stort, må til gamlebyen. Derfor er det så morro for meg å se dine bilder, je liker Østfold godt!
Kjempe bra serie til tusen!

Hilsen Anders
Walter S.
Som ventet ble det kommentar om "for mye" og det at "sivilistene" trengte seg på komposisjonen og skapte uryddige kanter spesielt.

Meningen var å "fortelle" en liten historie, et hendelsesforløp, i 3 bilder - men det er ikke enkelt å single ut rene komposisjoner mens handlingen foregår (og man på forhånd ikke vet hvilken vei handlingen utspiller seg), og når pågangen på tilskuere er som det var den lørdagen. Halve Fredrikstad var på Isegran og skulle se på "Tordenskiold sine soldater" der.

Jeg også liker V1 best og V2 minst, men V2 var en viktig del av fortellingen - det øyeblikket der freden og idyllen brått blir forandret til fullstendig kaos p.g.a. "krigen" som bryter ut.

Meningen var å skape en trilogi: Idyllen - oppbrudd og innkalling

Men jeg takker dere, Hans, Kjell Øyvind og Anders, for omtale i kommentar og deres tanker om dette! Det betyr en del for meg - Takk!!
:-)

Mvh,
Walter
Jostein S.
Hei
Flotte damer og god stemning du varter opp med Walter
Knallflott serie dette her
Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu