Sammen med pappa!
Føles det trygt. Holde i handa hans og se om vi kan finne på noe mer, siden det er bursdagen min ...
Bare noe jeg innbiller meg. Kjenner ikke vedkommende som jeg observerte på gangbrua over til Kråkerøy, hvor fornøyelsesparken holdt til denne lørdagen. Dessverre noe utbrent på "pappas" skulder og caps ...
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5300
  • Nikon Nikon AF-S Nikkor 85mm f/1.8G
  • Brennvidde85.0mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/4000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1051752} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ragnar S.
Hyggelig gate/miljøbilde der buen på broen kommer fint fram med formodentlig far og datter ruslende over denne. De små utbrente flekkene på skulder og caps kan separat å dempes i Photoshop under hurtigmarkering/lasso og deretter endre lyssetting, og hvor fargen blir litt mer grålig og dermed ikke så lett synlig.
I dette tilfellet synes jeg utbrentheten er uten særlig betydning for resultatet. (Men dette er nok forhold som du vet mer om enn meg)

Mvh Ragnar S
Vidar Magnus J.
Syns ikke den lille utbrente flekken på skulderen til faren eller det lille på jentas hår gjør noe, du har fått frem en fin stemning som også viser et sterk bånd mellom far og datter, et flott hverdagsbilde der jenta sannsyneligvis også gleder seg til å komme hjem for å utforske leketøyet hun har i posen. Den litt uklare bakgrunnen forsterker fokuset og skarpheten på hovedmotivet.
Walter S.
Takk til Ragnar og Vidar Magnus, for kommentar til dette bilde!

Mvh,
Walter
Trygve B.
En nydelig skildring og et vakkert bilde, Walter. Gjerne mer av slikt. Likte så godt bildet og dine betraktninger.
Walter S.
Takk også til deg, Trygve - for forståelsesfull omtale i kommentar! Hvis jeg kan glede noen med mine bilder, så har jeg oppnådd det jeg vil med fotografi.

Mvh,
Walter
Hans Rich. A.
Flott fortellende bilde med de gode bånd mellom far og datter, med god fokus og med passe diffusering uten å miste omgivelsene rundt.
Mvh Hans Richard
Walter S.
Takk Hans, for din omtale og forståelse av bildet!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu