Nøstetangen pokal
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger357
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_105134} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Olav S.

Siden jeg ikke har sett pokalen i virkeligheten så er det kanskje litt vanskelig å uttale seg, men prøver likevel. Krystall er jo kjent for sin fine refleksjon og det synes jeg blir dårlig gjengitt her, ser nærmest ut som en tegning. Ser også konturer av fargespekter på bakgrunnen, noe som antagelig kommer fra lyssettingen og er kanskje meningen. Synes i allefall ikke at det gjør noe slik jeg ser det her, men vil muligens være sjenerende på en utskrift. Høres kanskje veldig negativt ut dette, men jeg vet også at det er vanskelig å lyssette slike gjenstander. Kan bare anbefale å prøve med forskjellige oppsett, skulle gjerne hatt en slik i skapet selv.
Steinulf L.

Litt mer kontrast kanskje? Litt av en utfordring dette, og du er vel ikke helt imål her. Er pokalen skjev?
Bjørn J.

Pokalen er skjev. Nøstetangenglass er det første som ble produsert her i landet, fra 1744. Dette glasset er mye mattere og grovere enn dagens glass. Dette var et forsøk på fotografering med digitalkamera og med kun en blits. Jeg er enig at det er sånn passe.Vanligvis bruker jeg mellom- eller storformat utstyr og mye lys til denne type bilder.bilde nr. 17343Dette er tatt med storformat med 7 lyskilder.
Det er nok mange som kunne tenke seg å ha denne i skapet. Du kan jo gjette hvor mye den er verdt.
Janne L.

Bilde du reffererer til er mye bedre. Det slo meg at det er bakgrunnen som gjør at den pokalen kom godt frem og ikke denne. Men det kan jo være lyset og at du har brukt et enklere kamera. Pokalen kom liksom ikke helt frem.
Janne
Bjørn J.

Der er to helt forskjellige måter å fotografere på. Dette bildet skulle bare brukes til registrering og det er bra nok til det. Brukte ca. 10 minutter på lyssettingen. Det andre ble tatt til et bokprosjekt og er et mye bedre fagfotografisk bilde. På det andre brukte vi en halv dag på. Bakgrunnen er lik på begge bildene, et opptaksbord med opalplate.
Pris på pokalene: Denne her ca. 500,000,-, den andre ca. 6 millioner kroner.
Janne L.

Spennende å høre om de forskjellige bildene dine. En halv dags jobbing med en pokal til 6 mil. Jeg hadde vert redd jeg skulle snubble.

Du skriver at du har samme bakgrunn på begge bildene. Forandrer du fargen digitalt? Eller har opptaks bordet vegger med flere farger? Jeg ser bare en sort og en hvit bakgrunn og bedømmer at de ikke kan ha samme bakgrunn, fordi fargen er annerledes.
Hilsen amatøren Janne
Kristian S.

Virker litt skeiv. Ellers er det jo pent. Enig i at lyset kunne vært noe mere spennende.

KES
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu