Test på rettegnende vidvinkel - Fuji XF 14mm f/2.8 R
Ikke forandret noe på hverken utsnitt, perspektivet, eller rettet opp noe som helst av fortegning. Hold objektivet rett så blir alle linjene rett også! Helt topp objektiv. Håndholdt JPEG. Stedet er Elingaard Herregård som hadde åpent hus på søndag som var.
Bildet inngår i albumet Utstyrstest: - Tester ut kamera / objektiv
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-E2
  • Fujinon XF 14mm f/2.8 R
  • Brennvidde14.0mm
  • Blender-
  • Lukker1/120s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1050068} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Det ble jo et fint bilde av noe som ser ut til å være et trivelig miljø, åpenbart også en flott stue. Her både lys og farger og linjer som de skal være. Hyggelig å se at 14 mm-en funker så bra, jeg har også anskaffet en slik til min X-T1. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Knut O.
Knallbra.
Walter S.
Takk for deres kommentar, Kjell Øyvind og Knut!

Mvh,
Walter
Roar K.
Fiin gammel stue.
Unødvendig å fortelle deg at sidene er litt urolige i og med at dette er et bilde.
I og med at jeg har som mitt permanente 16-300 mm blir det ytterst sjelden jeg drar med meg enda mer vidvinkel som jeg jo har i form av en 8-16 mm. Men ofte skulle jeg ønsket at den var med.

Roar
Walter S.
Takk for kommentar, Roar.

Som jeg skrev i underteksten, så er ingenting blitt forandret, når det gjelder snitt, beskjæring eller annen oppretting - nettopp fordi dette er et testbilde.

Er klar over at bilderammene (på begge sider) ikke gir ren avslutning, men disse gir sabla god indikasjon på rettegnende objektiv.


Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu