Test på ISO 1600 + JPEG i motlys
Jeg var litt "slem" mot min X-E2 og stilte litt vel store krav til den. I et dunkelt rom på Elingaard Herregård skulle jeg teste den med ISO 1600.
Ute - sterk sol fra klar himmel - inne - et blankt og sortlakkert piano i skyggen. Vrient blandinsgslys og en del turister som skubbet bakfra ... tatt på frihånd. Ikke brukt noe støyfjerning. Bittelitt fargestøy oppå pianokrakken (som nok har fått FOR lite lys på seg), som jeg ikke gjorde noe med.
Bildet inngår i albumet Utstyrstest: - Tester ut kamera / objektiv
Fotograf
Utstyr
  • X-E2
  • Fujinon XF 14mm f/2.8 R
  • Brennvidde14.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/70s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1050064} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Roar K.
Skulle det vært et bilde for fremvising på f.eks. utstilling ville jeg fått vekk rødt stolfragment til venstre og lyst opp pianoet separat for jeg tror det hadde gitt bedre spilinger i den blanke lakken.
Bildet kommer best fram mot mørk bakgrunn.
Jeg har brukt ISO 2000 fast både ute og inne en stund nå og synes det funker OK for meg. Men så lager jo jeg bilder i etterarbeidet og ikke nødvendigvis perfekt foto.

Roar

Walter S.
Joda, Roar, skulle bildet brukes til noe annet enn å vis høy ISO, så ville nok avslutningen på venstre siden være for rotete. Er det noe jeg har lært av deg, på de 8 årene jeg har lagt ut bilder her, er å passe (som en smed!!!) på alle sidene (avslutningen) og KRYSSENE!! Ingen linjer ut i kryssene...
Takk for dine tanker!


Mvh,
Walter
Jostein S.
Hei
Knallvakkert
Jeg elsker motlysbilder. Nydelig stemning du formidler
En fargemessig godbit det her
Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu