Breiskuldra og nebbete
Noe manipulert for det var sterk motsol i bakgården så det ble en del høylys og utbrenninger som måtte fikses.

Denne gjesten blir vi neppe kvitt med det første. Han begynte å komme ifjor, men så fikk vi litt pause da han som ringduer flest satte kursen sydover. Men i vår var han tilbake og nå tar han vår balkong i bruk som om det skulle være hans egen.
At han ikke er så veldig velkommen alltid driter han i både her og både der utpå der.
At jeg sjøl sitter på balkongen og vil ha fred og ro tar han ikke så høytidelig så jeg må slå i bordet før han skjønner alvor og tar seg en tur.
Ifjor var han stort sett aleine, men nå har han rett som det er følge. Etter oppførselen å dømme tror jeg det er en dame for han er stadig etter henne. Noen ganger kommer det en tredje også.
Dom som jeg er lar jeg dem få litt mat selv om det jo var småfuglene jeg egentlig ville ha besøk av - hvilket jeg også får med 4 bokser solsikkekjerner og 6 meiseboller hengende på ei stang på utsiden så lenge lageret holder for de er ikke å få kjøpt på denne tiden.
idag trippa svartrosten utpå der da jeg åpna døra. Ikke så hyppig gjest han, men en ettermiddag satt han på balkongrekkverket og sang for meg mens jeg satt utpå der. Men han var nok litt utrygg for da jeg tok etter kamera forsvant han.

http://WWW.pbase.com/kneppen
Utstyr
  • Canon EOS 70D
  • TAMRON 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD B016
  • Brennvidde300.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1049972} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Harald N.
Ikkje noko passbilete dette. Her må modellen vere fornøgd med resultatet, fargerikt og skarpt med god augekontakt. Godt å ha motiva så nært. ( og utan å bli skitten på knea)
Anders S.
Flott portrett av denne nebbete fyren, i flotte farger og lys! Her virker det som at det er full blikk-kontakt også, lurer på om han itte vil ha mer mat? Herlig å lese teksten din, det gjør også veldig mye for bilde.
Kjempe bra!
Hilsen Anders
Øyvind B.
Fornøyelig både bilde og historie. Veldig bra. Mvh Øyvind
Arvid O.
Du har gjort dua til din egen med fargebruken synes jeg
Morsom historie "på kjøpet" :)
Arvid.
Evelyn S.
Det er alltid noen som er breiskuldra og nebbete. Sikkert like greit å gi de noe godt å spise : ) Flotte farger, annerledes vinkel og kjekt lesestoff til. Flott!
Arild T.
Myndig mann, dette her. Fremstår som breiskuldra og svært så maskulinmaskulin. Nei, han gjør ikke skap på det mannlige kjønn i dueverdenen, denne her!
Stilig med portrett så rett forfra, som dette her. Blikket er det heller ikke noe å si på.
Historien topper nok et godt bilde fra deg!

Hilsen Arild
Bjørn M.
Intense øyne som en fugl skal ha. Flotte farger. Tenk deg denne uten fjær; ikke så breiskuldra kanskje....?
Roar K.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu