Det ligge en tom cola-flaske her. Det var lyset rundt den som fattet min interesse. Usikker på om det ble spennende nok på bildet. Den vil nok hvis man ikke vet om det, oppfattes som en stein.
Bildet inngår i albumet Landskap -
Utstyr
  • SONY SLT-A37
  • -
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger48
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1049421} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Jeg ser mange fine kvaliteter i dette bildet, vannet som strømmer og bidrar til en bra komposisjon, refleksene av lyset, fin behandling av lys og farger. Men jeg må bekjenne at jeg ser ikke brusflaska som tittelen antyder, og det gir meg den ubehagelige følelsen av at jeg nok begynner å bli sløv på mine gamle dager. Etter at jeg begynte å publisere bilder her på Foto.no har jeg stadig reflektert over bruken av tittel på bilder. En tittel kan noen ganger si for mye og kan hende bidra til at et bilde blir vurdert ut fra urimelige premisser. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Evelyn S.
Takk for fin og utfyllende kommentar Kjell Øyvind! Jeg var usikker på dette med tittel, hadde først uten, med så la jeg den til. Det ligger en tom brusflaske, antagelig colaflaske, den kan se ut som en stein. Den tredje sett nedenfra. Det ga et spennende lys, men er usikker på om det ble spennende nok på bildet. Jeg tenkte at de fleste vil oppfatte den som en stein, og at det ville være lureri å ikke si at flaska ligger der. Nå ser jeg jo at det kunne være bedre helt uten tittel, og heller fortelle om flaska i teksten. Lærte noe der og. Takk for innspill Kjell Øyvind!
Arild T.
Hei.
Jeg oppfatter dette bildet som en abstrakt med fine kvaliteter. Jeg ser faktisk cola-flaska, men den har en birolle i denne komposisjonen, etter min mening.

Hilsen Arild
Avsluttet .
Problemet med å bruke en slik tittel som du har gjort her, er at betrakteren lett kan overfokusere på letingen etter en brusflaske i stedet for å glede seg over de virkelige kvalitetene i bildet. Dertil kan betrakteren, som jeg, føle seg veldig dum og utafor når man ikke finner flaska. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Evelyn S.
Takk for hyggelig kommentar Arild!Jeg ser absolutt poenget ditt Kjell Øyvind, takk for nyttig innspill!
Roar K.
Tror deg på ditt ord når du nevner colaflaske, men ser ingen - og godt er det.
Herlig lys og farger som spilles i vann nesten lik musikk. Godt sett og eksponert dette.

Roar
Evelyn S.
Takk for hyggelig kommentar Roar! Flaska er gjennomsiktig hvit, og fylt med sand. Ser ut som en avlang stein øverst.. Tuten på flaska viser ikke.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu