Blodbøk
Bildet inngår i albumet Landskap -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-05-19 21:46:55
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2016-05-19 21:47:47
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2016-05-19 21:48:25
    Versjon #4
Utstyr
  • SONY SLT-A37
  • -
  • Brennvidde55.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger49
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1049061} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Agnar H.
Lyst og lett med et drag av høst. Likte den hvite bakgrunnen. Det jeg ikke likte er at bladet i sentrum, som også er motivets sentrum, er ute av fokus. Det som er skarpt er bladet øverst til høyre. Hadde likt det var motsatt; men det er nå min mening. Og den er ikke nødvendigvis riktig :-)
Evelyn S.
Takk for kommentar Agnar, du har nok et poeng, ser det. Perfeksjonist er jeg ikke, så det er bare bra at du påpeker feilene : )
Avsluttet .
Fargerike bildeelementer mot en nøytral virkning kan gi fine virkninger. Dette bildet (versjon 1) hadde nok funket bedre etter min smak om gjenværende blader mv hadde vært fjernet slik at bakgrunnen hadde blitt helt hvit. I hovedsak er jeg vel enig med Agnar i synet på hva som bør være i fokus. Versjon 2 synes jeg funker veldig bra med fine linjer, strukturer og farger. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Walter S.
Fin studie av bøkeløv med vakre detaljer og gode farger. Jeg foretrekker V2 som gir meg alt det der, og samtidig har renest avslutning på billedsidene.
:-)


Mvh,
Walter
Jostein S.
Hei
DEKORATIVT, Evelyn
Det gjorde seg faktisk godt med den lyse bakgrunnen
Der oppdaget jeg noe nytt!
Synes originalen er knall i komposisjonen
Jostein
Roar K.
Mens vi andre fortsatt venter på sommer'n så har du kommet til høsten alt.
Jeg velger meg utvilsomt V2. Men ville nok rensa vekk de grønne fragmentene nede til venstre.
Det samme gjelder nok også de andre versjonene der du har liknende ting akkurat ved ramma der de lett trekker oppmerksomhet - og da spesielt bladet oppe til venstre.
Ellers ingenting å si på lys, skarphet i særdeleshet, farger og detaljer.
Ser at V4 antagelig er en forbedret utgave av V1 etter tidligere kritikker. Men jeg reagerte ikke på det samme da jeg mener blikkfanget like gjerne kan være ute til høyre her som i sentrum.
Men husk at jeg pirker også. Antagelig ville ikke andre reagere slik som jeg gjør. Men jeg forteller hva jeg ser og reagerer på og kommer med tips og forslag i henhold til det.

Roar
Evelyn S.
Takk for kommentarer Kjell Øyvind, Walter, Jostein og Roar! V4 var lastet opp før kommentarene Roar, de er to ulike foto tatt rett etter hverandre. Det var nok den jeg skulle valgt som original da. Når jeg legger ut bilder her på sida blir jeg faktisk nervøs og gjør det med ett øye lukket (tro det eller ei det er sant) , det er nok fordi jeg vet at jeg ikke er av de dyktige. Men jeg syns det er rasende gøy å holde på med, og kommentarer jeg får setter jeg stor pris på. Blir kanksje dyktigere etterhvert. At du pirker Roar syns jeg bare er spennende, det er flott å få lære av din erfaring. Ser at det foretrekkes helt hvit bakgrunn, så da må jeg gjøre noe med det. Interessant at det er ulike synspunkt på hvor fokuset bør være.
Evelyn S.
Må legge til Jostein at jeg syns det er artig at du oppdaget noe nytt : )
Trygve B.
V 2 er meget bra. Den velger jeg uten tvil. Er det snø i bakgrunnen, eller har du laget den i etterbehandlingen. Liker godt dette,
Evelyn S.
Hei Trygve, takk for kommentar. Det hvite er ikke snø, og jeg gjør ikke store mengdene etterbehandling. Kamera er rettet opp mot lyset,, som da ser hvitt ut ( dvs det har vel med valg av lukkertid å gjøre).
Agnar H.
Må få nevne at min første kommentar var etter at bare original var lagt ut. Flere varianter har dukket opp og V2 er vel den som nå utmerker seg. På nærbilder som dette blir det gjerne liten dybdeskarphet. Viktig da å velge det en ønsker skarphet på :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu