Utstyr
  • Nikon D300
  • 50.0 mm f/1.8
  • Brennvidde50.0mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/4000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1048383} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Tomas W.
Bildet skiller seg ut. Det er egnet til å skape undring. Hvordan har denne damen det? Teknisk bra innenfor rammene av intensjonen. Den røffe teksturen forsterker bildet.Bra jobbet!
Anne Ø.
Så hyggelig det du skriver Tomas. Har noen bilder fra denne seansen som jeg ikke har vist før. Noen år siden dette. Jeg var ganske så spent om dette har en evne til formidling.
Avsluttet .
Et portrett litt utenom det vanlige. Her er åpenbart grunnlag for ulike tolkninger og incentiv for tanker og følelser til å arbeide videre. Enig med Tomas' kommentarer ovenfor. Men jeg er også litt ambivalent i forhold til det å behandle et ansikt på denne måten. Det gir et spesielt og på mange måter spennende bilde med betydelig kunstnerisk verdi, men jeg synes likevel det har noen betenkelige sider. Det kan nesten virke nesten litt uhyggelig. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Avsluttet .
Et nydelig bilde. Og strukturen og effekten oppe til venstre gjør det så interessant! Likte de veldig godt.
Anne Ø.
Tusen takk for deres kommentarer.
Kjell Øyvind : Ansiktet har et slør foran seg. Ikke behandlet utenom å gjøre det om til sv-hv. Lyset skaper og effekt her.
Øyvind B.
Mesterlig utført. Følsomt og vart. Setter tankene i sving.Mvh Øyvind
Roar K.
Berre lækkert - selv om mange kanskje ikke vil synes det uttrykket passer i denne sammenhengen. Men det er mest ment ang. fotoarbeidet.
Nå er jo ikke portretter min greie selv om jeg nettopp er ferdig med å samle og redigere ferdig 232 portretter eller hvertfall er mesteparten rene portretter eller mest snapshots fra India gjennom 17 vintre
Men jeg har vel holdt på lenge nok nå til å kunne bedømme at dette er ikke noe en nybegynner kan greie.
Tomas som første taler her sier vel det meste.

Roar
Anne Ø.
Tusen takk. Hyggelig å lese at portrettet når frem :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu