Rust
Denne har jeg lagt i kategorien abstrakt. Det er den jo ikke, den har nok et navn den dingsen. Men det er heller ikke makro. Den er ganske stor i virkeligheten. Vet heller ikke om den er interressant her på foto.no. Kritikk mottas gjerne.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-05-05 00:23:12
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2016-05-05 10:37:39
    Versjon #3
Utstyr
  • SONY SLT-A37
  • -
  • Brennvidde50.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger81
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1048218} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Trygve B.
Jo den er interessant her på foto.no. Likte utsnittet godt. Rust kan være riktig så bra. I tillegg fikk du med deg fine linjer noe som ga en fin harmoni i bildet. Lys og skarphet helt utmerket. Slike utsnitt kan fremstå som rene kunstverk, noe du fikk bra til her.
Jostein S.
Hei
Et bilde med fin symbolverdi dette Evelyn
Lenken som binder sammen. Noe som varer, selv om den er rusten
Fine gylne farger
Jostein
Avsluttet .
Jeg synes det er et spennende og fint bilde av en svært konkret gjenstand som i og for seg er gjenkjennbar, selv om jeg ikke vet akkurat hva slags funksjon den har, Her er fargespillet i rusten med fine strukturer veldig vesentlig. Jeg synes også komposisjonen holder meget bra. Dette er også et bilde som gir grunnlag for grubling og ettertanke. Jeg synes absolutt det er prisverdig å publisere slike bilder her. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Evelyn S.
Takk for fine kommentarer Trygve, Jostein og Kjell Øyvind!
Ulf Erik A.
Fin symbolikk her.
Jon Tore J.
Artig utført og sybolsk motivert dette bildet ditt Evelyn, men jeg liker ikke fargetonene på det rustne
stålet. Tror kanskje du ikke skulle ha dratt så hardt i spakene. Uansett rå symbolikk
Mvh
Jon Tore
Evelyn S.
Takk for hyggelig kommentar Erik og Jon Tore. Jeg måtte finnne bildet på minnebrikken igjen Jon Tore for å se hvordan det så ut. den er lik der, og da vet jeg ikke om jeg har redigert den og så forblir forandringen værende på minnebrikken? Ellerom det var sånn i utgangspunktet? Det var en jpg fil, på rawfila ser det naturlig nok mer fargeløst ut. Har uansett redigert ned på fargene nå , i en v2.
Knut Georg F.
En godt rusten sjakkel fyller det meste her, sammen med en noe monoton koloritt. Litt mer luft rundt motivet og mindre sentrering tror jeg hadde gjort seg. Alternativt kunne du valgt ut detaljer her (makro), med litt mindre blenderåpning (her er motivet uskarpt både foran og bak).
Mvh Knut
Jon Tore J.
Yes Evelyn. Dette var riktigere rustfarger. Sier meg litt enig med Knut, men regner med at dette opptaket er gjort på frihånd. Vanskelig å makrofotografere uten stativ om maksimal skarphet skal oppnås. Etter forholdene har du løst oppgaven bra mener nå jeg da.
Mvh
Jon Tore
Evelyn S.
Takk for tips og kommentarer Jon Tore og Knut! Utsnittet får jeg ikke gjort noe med i denne omgang, det er sånn fra minnebrikka. Hadde ikke stativ med, stemmer det. Jeg ser at det er uskarpt her og der ja, så da skal jeg prøve med mindre blenderåpning neste gang. Legger ved en versjon med hva det var jeg tok bilde av i utgangspunktet. Det var mye rot rundt , så vanskelig å få gode utsnitt. Men jeg setter pris på kommentarene, jeg lærer jo litt til neste gang.
Roar K.
Ja, mye rust. Men det holder nok ei stønn til detta.
Nok en gang ser vi hvor takknemlig motiv rust er.
Holder en knapp på originalen selv om jeg nok tenker mest luft ut mot høyre.
At er vel interessant her hvis man treffer noenlunde.
Tett på og fram med strukturene. Gå nærmere sa de gamle fotografer. Det gjelder å se de små ting selv om det ikke er makro.
Ta en titt her hvor jeg har tatt utsnitt fra gamle bilvrak og laget abstrakter
http://www.pbase.com/kneppen/abstracts_from_rusty_cars
Det du leverer her er nok ikke så abstrakt - det er så absolutt figurativt.

Roar
Sissel Elisabeth H.
Versjon 2 ble mer naturlig i fargene. Innehar også gode detaljer og er dekorativ og likenes. Rust kan være fint i bildenes verden, det viser du her.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Evelyn S.
Takk for hyggelige kommentarer Roar og Sissel. Og takk for link Roar, mye fint å se på der.!
Trygve B.
Jeg heller nok mot v. 2 jeg også. Interessant med denne sammenligningen.
Evelyn S.
Takk for kommentar Trygve.
Julie E.
ÅÅÅ dette likte jeg. Det er noe med fargeme i rust som nesten er litt magisk. Jeg liker absolutt best originalversjonen. Kraftig rustfarge!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu