Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger174
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_104777} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Dette likte jeg på et vis. Komposisjonen og suget fenger meg skikkelig.
Ragnar W.

Tilløp til fine linjer og komp, men jeg synes det blir feil at veggen og veien er uklar/uskarp mens mopeden er (nesten?) skarp.

/Ragnar
Kjetil H.

Bildet er interessant. På den ene siden liker jeg ikke at jeg ikke ser hele mopeden og dens fører. Hvem er det som sitter der, er det første jeg tenker. Ser jeg nøyere etter, ser det ut som en stilig dame, som burde ha vært midtpunkt i dette bildet. Det er min første betraktning.

Problemet er at jeg med denne innvendingen ikke snakker om bildet slik det blir presentert. Det blir som når bokanmeldere kritiserer forfattere for ikke å ha skrevet en annen historie, og ikke boka de holder mellom hendene. Da går det opp for meg at bildet handler om noe annet, nemlig om farger og lys og to store flater, en grå og en blå som blir føyet sammen av en gulfarge som henter opp pizzeria-motivet i venstret hjørne av bildet, og skaper en komposisjon der det nok ikke var tiltenkt noen i virkeligheten, på gata.
Inn i denne mer eller mindre tilfeldige konstruksjonen kommer så en moped farende. Det blir ganske effektfullt når man bare rister av seg visse dogmer om motiv og forventninger til at alt skal være konkret.

Hm, ble muligens litt ullent, dette. Men det var et forsøk på å si noe om et litt gåtefullt bilde.

mvh
Kjetil

Bjørn J.

Takk, det var en fin kritikk. Du er inne på noe. Originalbildet ser ikke slik ut!
Grethe B.

Hmm...interessant bilde, kan studereres lenge dette. Men det er noe som mangler...enten noe mer av mopeden, damen, eller litt mer luft i toppen...men fartig var det, og freskt motiv med mopeden på veg inn i bildet.
Likte linjene, gulfargen. Mopeden ser skarp ut for meg.
Bilden kan si noe om tid...hastighet...Jeg aner en pizzafyr på venstre side...hehe, er hun sulten, på veg til pizzerian?:-) Nok filosofering for i dag...

God natt..

mvh
gt
Lars-Anders M.

bra bilde Bjørn. Første gang jeg sett gule overgangsmarkeringer. For det er vel det det er?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu