Urban Art 969
Bildet er fra Vogts gate på nedre del av Torshov i Oslo.
Her har jeg delt bildebehandlingen slik at Ca. 1/3 har fått normal bildebehandling mens gavlveggen har fått bl.a. Bas relief etc. hvilket medførte at både den blå skyggen fra huset ved siden av og veggen uten graffiti har fått uthevelser.
Litt trøbbel ble det med avløpsrøret øvre det som kom opp helt flata ut så jeg forsøkte å runde det lit slik jeg gjør med rammene, men uten å komme helt i mål.
Men i henhold til bildets beskaffenhet ellers så anser jeg ikke det for å være noe stort problem.
Som man ser av nummeret nærmer jeg meg raskt 1000 bilder i denne sjangeren.
Men må nok ut en kamerarunde til før det er i boks.

http://WWW.pbase.com/kneppen
Jeg synes det alt i alt har blitt et artig bilde.
Utstyr
  • Canon EOS 70D
  • TAMRON 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD B016
  • Brennvidde110mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • AnnetISO 200
    Lysmetting nedsatt til -0,33
    Eksponert i RAW innstilt på program så lukker og blender er kameraets eget valg.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1045846} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Hans Petter S.
Liker det jeg ser her, både av farger, lys, skygge og komposisjon! Mange flotte enkeltelementer i dette bildet som til sammen gir en fin helhet! Dette ble bra!
Anders S.
Hei!
Jeg syns det ble ett veldig flott bilde fra Oslos gater, eller bymiljø om man vil. Det blir ekstra spennende å studere bilde når du har med informasjon om hvordan du har gått frem i bildebehandlinga og hvordan du har valgt å løse dette.
Resultatet er jo ypperlig, slik jeg ser det. Jeg syns fremhevinga av veggene ble utmerket. Flott lys og ikke minst gjenskinn i vindusrutene, som sier noe om område rundt også!
Meget bra!
Hilsen Anders
Jon Tore J.
Artig, spennende motiv dette Roar Alt stemmer i dette slitte bymiljøet. Du en kunstner av klasse. Det er alltid en fryd å betrakte bildene dine. Som Anders liker jeg også å lese om hvordan fremgangsmåten for å oppnå resultatet er beskrevet. Littebitte pirk er at vindusfasaden er litt skjeiv.
Men skitt au. Lekkert uansett.
Mvh
Jon Tore
Roar K.
Ja, her er vel stort sett bare skeive linjer. Det eneste jeg rettet var ytterkantene til høyre og venstre før beskjæring.

Roar
Øyvind B.
Området Hausmannsbro og oppover mot Torshov er et spennende fotogent område. Her liker jeg godt både farger og to-delt redigering. Vindus-veggen med speiling og malings-avflassing oppe venstre gjorde susen her synes jeg. Mvh Øyvind
Geir F.
Meget godt bilde med ypperlig komposisjon. Mange interessante elementer som trekker blikket til forskjellige deler av bildet hvilket gjør at en må se på bildet flere ganger for å fange opp detaljer og sammenhenger. Flott lys og fin koloritt. De forsterkede kontrastene løfter bildet på en kunstnerisk måte.
Geir
Leif B.
Et flott stykke arbeid , liker godt speilingen av bygningene i vinduene som står i kontrast til grafittien .
Roar K.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Sissel Elisabeth H.
Et tett utsnitt men allikevel så innholdsrikt. Detaljer og lys i ypperste klasse. Kabler og avløpsrør hører med i et slikt bilde der "vi og andre" bor. Speilingene i vinduene skaper fint liv. Rammen er prikken over i`en.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu