Turnhuset i Fredrikstad
Dette er fortsettelsen fra bildet: http://foto.no/i/1045752 - som man her ser litt av helt ytterst til høyre. Det spesielle røde huset i dragestil, er i fra 1899 og har i 132 år huset turnklubben i Fredrikstad. Info: http://www.arkitekturhistorie.no/3/omraade/fredrikstad/tu...ten.4.html
N.B.: Bildet ligger i kategori landskapsbilder og er IKKE et arkitekturbilde! Jeg bryr meg ikke om rette vinkler og perspektiver, styrtende linjer, etc. Jeg skildrer dokumentasjon på min måte med først og fremst inntrykk av lys, farger og stemning.
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T10
  • Fujinon XF 23mm f/1.4 R
  • Brennvidde23.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/900s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1045842} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Roar K.
Kanskje fortjener fronten et eget utsnitt for seg med alle sine små enkeltheter?

Roar
Avsluttet .
Uansett, arkitektur eller landskap, her er et fint og særpreget bymiljø igjen skildret på en fortreffelig måte, med fin gjengivelse av farger og fint lys. Jeg savner for øvrig en egen kategor for "bylandskap" eller "bymiljhø". Det har jeg kommunisert til Foto.no for lang tid siden uten å få noen som helst respoins. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Walter S.
Takk til Roar og Kjell Øyvind for kommentar til Turnhuset!

@ Roar: http://foto.no/i/1008781

@ Kjell Øyvind: Jeg er enig i ditt syn om at kategori "bylandskap" burde vært der som valgmulighet, nettopp for å plassere slike bilder som dette, hvor man ikke har de rigorøse krav fra "arkitektur" hengende over seg.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu