Mesterboligen
Fra NRK sin "ANNO"-landsby på Isegran. Ja, jeg vet at det ble snaut på høyre siden. Jeg hadde opprinnelig alt "innenfor" - men noe ble borte under oppretting av fallende linjer ...
:o(
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-03-08 22:37:33
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T10
  • Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde19.6mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/300s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1044814} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Roar K.
Du bor jo i området så hvis du vil ha mer til høyre så er det jo bare å ta en ny tur.
Men bildet funker som det er også det. Kanskje like bra slik så blir det litt spenning med forskjellig på de to sidene.
Men siden du nevner oppretting så skulle du kanskje nappa litt i nedre venstre hjørne også?
Forbanna gla den serien er over på TV. Litt interessant til å begynne med, men så begynner kranglinga og intrigene for å få andre utstemt og så blir det likt de andre realityseriene. Heldigvis har vi flere TVer så jeg slapp å se alt.

Roar
Jostein S.
Hei
Har fulgt med i denne serien
Du er heldig så har så flotte "kulisser" rundt deg
Jostein
Walter S.
Joda, jeg kan dra dit ut akkurat når jeg vil, Roar - MEN, skuespillerne har dratt der i fra for leeeeeenge siden... og da er jeg like langt fra å få det perfekte utsnitt.
Det er nok her ordtaket om: "Å være tilstede på rett plass - til rett tid" - har sitt utspring!
:-)


Men, både u og han Jostein skal ha takk for å se på mine bilder, og å omtale dette her i kommentar!

Mvh,
Walter
Pål M. S.
Lar meg stadig fascinere av din dokumentasjon av omgivelsene dine i Plankæbyen. Du gjør det på en solid og flott måte. Ikke ofte jeg kommenterer bildene, men jeg ser dem:-)
Honnør!
Avsluttet .
Jeg synes dette var et fint bilde av en interessant scene. Jeg må¨berømme farger og lysgjengivelse. Detaljeringsgrad er også bra. Utsnittet er ikke så galt i mine øyne. Man kunne kanskje argumentere for at hele vinduet til høyre skulle vært med, men jeg synes ikke det er viktig. Tar man bilder av en slit bygning, må man tidvis akseptere at man ikke få med hele den bredden man ønsker. Alternativet kunne være å øke avstanden, men det kan gå på bekostning av hovedmotivet, det dominerende elementet i bildet som her vel må være menneskene. Jeg synes det er fint som det er. vennlig hilsen Kjell Øyvijnd
Walter S.
Takk også til Pål og Kjell Øyvind for hyggelig omtale i kommentar!

@ Pål: Jeg er bare heldig som bor i en slik spennende by som har så mye å by på. Og det er enkelt og inspirerende å finne spennende motiver her.

@ Kjell Øyvind: Takk for innsikt og analyse. Faktisk så hadde jeg bare ett sekund på og ta dette bilde, nå på den siste Anno-lørdagen som var. Det var "stinn brakke" med besøkende i NRK sine Anno-kulisser - se vedlagt V2 - som bare er til informasjon om mengden med mennesker som var der.
- Selv sto jeg oppå kanten av den brønnen midt på plassen, for å få bedre oversikt over folkemengden, da jeg så dette paret entre Widding-stua (som huset egentlig heter) - og bare for ett sekund eller sånn, så var det ingen andre mennesker som forstyrret. Det var rene, skjære flaksen at jeg fikk med meg dette. Med en gang jeg tok bildet, visste jeg at jeg kunne bruke det til noe.
:-)

Mvh,
Walter
Lars-Anders M.
Dette var spennende Walter
Walter S.
Takk til deg, Lars-Anders!
:-)

Mvh,
Walter
Geir K.
Originalen her likte jeg veldig godt. Meget skarpt og detaljert bilde med gode farger. Meget god dynamikk i bildet. Detaljene popper frem overalt.
Meget bra!

Geir
Walter S.
Takk til deg, Geir. - Ja, det er kun originalen som skal "vektes / kritiseres". V2 er bare lagt ut for å vise situasjon på stedet den dagen jeg tok bildet, stående midt inne i folkemengden.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu