Havet gir og havet tar
Dette er historien om fiskeren som ikke kom hjem. Fungerer bildet som en historieformidler?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-03-07 21:49:27
    Versjon #2
Utstyr
  • Leica S
  • Summarit 35 ASPH CS
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1044748} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Kjell H.
Bra og severdig fortelling. Rent teknisk er det små nyanseforskjeller i lyset, at bølgene flyter litt mere ut i det ene motivet pga forskjellig lukkertid kanskje, og at fotostandpunktet ikke er det samme forstyrrer litt for min del. Ellers er presentasjonen i s/h og toneomfanget bra. Kanskje litt mere dramatiske kontraster i en dramatisk fortelling hadde gjort seg også? Totalt sett et av de mere skjeldene og gode bildeopplevelser på disse sidene etter min smak!
Tom Erik S.
Takk for tilbakemeldingen! Jeg ergrer meg over at ikke jeg brukte samme lukketid slik at havet ble forskjellig. Båten kom forbi helt tilfeldig og jeg så ikke for meg disse bildene satt sammen før jeg kom hjem. På en annen side er det to inviduelle hendelser, før og etter, og på den måten kan det fungere sammen.
Bjørnar P.
Original ide og flott gjennomføring.
Bildet fungerer for meg. Ikke bare illustrerer det bildetittelen uten å bli overtydelig, men det har flere lag. Personen i bildet til høyre har en hud som minner om skummet fra bølgene og et hår som minner om overflaten på steinene. Vi får dermed en følelse av at kroppen er en naturlig del av omgivelsene, eller en forlengelse av dem.
Nakne mennesker i røffe omgivelser brukes ofte som å skape en kontrast mellom mykt og hardt. Det er så mye brukt at det nærmest har blitt en klisje. Din variant er mye mer interessant, ved at den ikke spiller på kontrast, men på likhet.
Vi er en del av naturen, og i møtet med døden er vi alle like nakne og sårbare.
V2 fungerer best pga samme tone på vannet. Kanskje burde himmelen hatt samme tone også?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu