Reservefergen
...måtte kalles ut, sist lørdag, da trafikken på elven Vesterelva tok seg opp. Mange besøkende skulle til Isegran hvor settet til NRK sin "ANNO"-serie var publikumsmagnet.
Isegranhuset med Møllehjulet med Anno-landsbyen bak der, ses til høyre i versjon 2
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-02-18 10:14:12
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T10
  • Fujinon XF 23mm f/1.4 R
  • Brennvidde23.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1043627} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Henning S. P.
Jeg synes det blir litt rotete. Masta som stikker inn oppe til venstre kunne man vel unngått, og jeg tror båten hadde tatt seg bedre ut med litt renere bakgrunn, kanskje et høyere eller lavere kamerastandpunkt kunne gjort seg?

Henning
johnny s.
Man kan godt vurdere bildet av båten som Henning, og være enig.
Men ser man på bildet som en "miljøskildring" eller kva man skal kalle det, så er båten bare en del av en helhet. Da hører det andre med som forgrunn og bakgrunn og spiller på lag i en komposisjon med både dybde og god balanse.
/j
Sissel Kleivdal H.
Jeg er enig med 'første taler' i at bildet fremstår som litt 'rotete'.
Johnny S, jeg ser motivet først og frems som en miljøskildring. Jeg synes ikke det 'spilles på lag' her.

Å se inn i dine bilder gir som oftest gode opplevelser og stemninger Walter S. Kanskje skal det derfor ikke så mye til før det 'skurrer' :)

Som alltid er det supert teknisk. Herlig lys og farger.-

Sissel
Hans Rich. A.
Enig i at masta var forstyrrende i et ellers utmerket bilde. Hva med en beskjæring like under den og klone bort tauene under masta?
Mvh Hans Richard
Walter S.
Jeg takker Henning, Johnny, Sissel og Hans for omtale i kommentar!
:-)

Joda, jeg ser Henning sin innvending, men tar det ikke så tungt. Og det er helt klart at båten HADDE tatt seg bedre ut med en roligere bakgrunn - det er det ingen som betviler. Men, det VAR nå den bakgrunnen som var da jeg var der. Ikke noe jeg kan gjøre med det.

Opplevelsen av en slik scene kan foregå på flere plan, litt avhengig av eget ståsted innen fotografi. Mitt plan består av lys og farger og opplevelse av en mest mulig sammenhengende fortelling, her i forhold til øket tilstrømming av publikum som kom for å se Anno-landsbyen som gjemmer seg bak bildet i V2.

Lokalkjente vet også at "masten" oppe til venstre er baugsprydet til fullriggeren "NAJADEN" som har fast plass ved fergeterminalen. Litt dumt at den stikker så langt ut, men det var nok ingen måte å unngå den.

Mvh,
Walter


Jon Tore J.
Også enig med "første taler" Jeg ville ha gjort bildet 19:9 for å komme unna baug spydet som roter det til på venstre side og fjerne tauet som blir til overs.. Fergen hører med til skildringen, men jeg tror jeg ville satset på ett litt lavere kamerastandpunkt.
mvh
Jon Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu