Petter
Hadde et langvarig besøk av denne her utenfor stuevinduet for en stund tilbake. Veldig morsom å følge med på fremdriften på jakta, reneste reality serien. Faktisk bedre en mange av de som går på tv!
Utstyr
  • Canon T-90
  • Canon FD 200 f.2.8 + mellomr.
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/6.7
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeFuji Velvia 100F
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger422
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_104165} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Kurt S.

Hei Johann.
Du presenterer ''typen'' slik at det blir noe skummelt og litt nifst over dette, synes jeg-:) Litt uvant vinkel kanskje og er litt usikker på om jeg ville hatt så mye svart på høyresida. Iallefall: Veldig stilig bilde og godt jobba.
mvh Kurt
Jóhann Á.

Takk Kurt!
Når nettet lå slik i bildet og bakgrunnen ble helt svart ble det noe rom aktig med hele greia. Likte det. Kanskje det burde vært Spider in Space?
Kurt S.

God ide -:) Det ble noe sciencefiction over dette.
Kurt
mariann d.

hei du!
du får lille petter edderkopp til å se mye kosligere ut enn jeg normalt synes.du har gjort et godt stykke arbeid her!100 %!

mar:ann
Tom Just O.

Et godt eksempel på hvilket godt macro-verktøy en FD 200 mm 2,8 med mellomring er, - eller tilsvarende EF 200 mm osv. Jeg hadde FD-varianten og har også idag EF-varianten. Et meget godt objektiv samen med både mellomringer og convertere. Noe som jeg har lagt inn på 'erfaringer' her på Dotten.

Et godt bilde!
Avsluttet .

Er heller ikke en eddis-fan men dette bilder var skikkelig flott. Enkelt i komposisjon og likevel detaljert i fokusområdet. Lekker komposisjon, nydelige farger. Rent og pent. Likte dette godt!
Rune Edvin H.

Glimrende.
Lurer på om det også kunne gjort seg med litt tonenyanser på den svarte høyresiden.
Rune
Lars Kristian A.

dette var glimrende:-) Fikk nesten lyst til å henge det på veggen.
Steinulf L.

Lekkert. Spennende og minimalistisk.
Jan W.

Ja. dette var skikkelig fint utført Johan.

Har tatt noen korsedderkopp bilder selv i ferien, men ikke noe som kommer opp mot dette.

Jan
Fred S.

Passe estetisk edderkopp dette, Johann, riktig pent. Likevel litt usikker på komposisjonen: Med de store nakne flatene synes jeg vel det hadde gjort seg med en diagonal komp, alternativt et edderkoppspinn som er strekbeint. Nå haller det ørlite grann.

vh fred
Torbjørn S.

Spiderman. Spennede bilde. Bra utført. Fint lys.

TS
Jóhann Á.

Takk til alle mann!
Morsomt at dere liker bildet.
Fred: Irene er enig med deg i diagonal kompen. Ikke første gang hun er enig med dine kommentarer! Du må ha lagt igjen spor i barnesjela på skolen, ingen tvil om det!! ;o)
Tom: Joda, objektivet er skarpt så det holder. Her brukte jeg vel alle tre mellomringene. Noe som gir skarp vignettering, kommer ikke fram her pga bakgrunnen.
Rune: Jo, det kan hende at det er vel svart. Ser poenget.
Inger Anne Maritsdotter V.

RÅSTIIILIG bilde ; der du både får frem det stemningsfulle uttrykket med lyset og samtidig er kompet bra og det heile har et minimalistisk preg over seg som eg likte ;-)
-IAV-
Fred S.

Hei igjen Johann: Hils Irene og si at jeg setter pris på mennesker som er enig med meg. Ikke alle som er det. Og spor i barnesjela ? Det må i så fall være fra foto/film valgfag i 9.klasse, da vi laget westernfilmen ''Siste Tango i Durango'', et mesterverk som ligger og støver ned et gjemt og glemt sted.

vh fred
Tarjei Ekenes K.

fett.

digger fargen i nettet

:-D ! son tarjeiav !
Avsluttet .

Hei Jòhann

Helt topp bilde dette her. Jeg synes de er eneklheten og bruken av bildeflaten for plassering av nettet er helt glimmrende. Dette er særdeles godt utført vil jeg si.

Den begrensede dybdeskarpheten gjør virkelig dette bildet til et meget severdig et. Det er helt fenomenalt å se nettet fra ''høykant'' på denne måten. Du får full pott for oppfinnsomhet og kreativitet.

I tillegg er det tekninsk ikk lett å ta dette bildet, så det får du også full pott for hos meg.

Glimmrende, og svært bra utført Jòhann !!!

svenn
Jóhann Á.

Takk og takk!
Nei, helt enkelt var det ikke Svenn. Skulle hatt digitalt. Gikk med litt film. Det blåste litt. Med de få millimetrene i fokusdybde ble det en del snodige bilder! ;o)
Ja, Fred, forsto at det var fra nevnt kurs innflytelsen stammet!

Takk til dere andre for hyggelige tilbakemeldinger!
Tone B.

Hei Jóhann,

Stilig vinkel som gjorde dette til et spennende bilde! Liker bruken av liten dybdeskarphet - flott!

mvh Tone
Jóhann Á.

Takk, Tone. Syns selv at det ble litt annerledes. For en gangs skyld med positive fortegn! ;o)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu