Sigøynere i Montenegro
Bildet inngår i albumet Montenegro -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger601
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_104147} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Tore U.
Flott bilde med mange fine detaljer åsom blikket kan vandre frem og tilbake på. Fint også med de lange ettermiddagsskyggene som kastes over scenen. Det eneste jeg har å utsette er vidvinkeleffekten på jenta til venstre. Hun blir liksom litt ''out of proportion''. Uansett, liker det godt.

mvh
Tore
Avsluttet .
Morsomt og godt utført bilde. Liker godt komposisjonen og uttrykket du har fanget. Enig med mrTore. Synes også at bildet er litt utbrent i himmelen, men liker bildet kjempegodt ineed. Hei!

Hanne
Christer B.
Fin hverdagsdokumentar. Rent og pent.
Ansiktet til hun nærmeste kan lyses opp bittelitt. Plager meg ikke at himmelen er utbrent.
Bra.
Ioannis L.
Et vakkert dokumentarisk bildet med flotte skygger og linjer som trekker betrakteren innover... fra det ene herlige utrykket til det andre! ;D
Paal A.
Veldig bra dokumentarbilde. Spesielt bruken av mange elementer er strålende, kan se lenge på dette bildet. Har vært endel i Serbia og har alltid hatt lyst til å dra til Montenegro, enda mer lyst til det nå.

Eli L.
Takksann, glad dere likte bildet fra et av de fattigste stedene der nede. Men fy søren så glade menneskene var! Kult at du har vært i Serbia Paal, en tur til Montenegro er absolutt å anbefale, en opplevelse helt utenom det vanlige. Norsk natur blir for eksempel fattig i forhold!
Lene H.
Veldig bra bilde. Du viser mykje samtidig. Det er både håp og elendighet samtidig. Det gjer at bilde blir desto meir effektfullt.
Kan også sjå på det lenge, og har alltid hatt lyst til å reise til Montenegro, for eg har også vore i Serbia, og ville sjå meir, og møte fleire!

- L
Eli L.
Takk Lene! Håper du tar deg en tur til Montenegro da, det er et bittelite land, men det er både syden og høyfjellet pluss alt i mellom der på en gang. Du rekker VELDIG mye på en uke om det er målet!
Toini B.
Bra dokumentert, liker masse!!

:)
Lars-Anders M.
Ja slik har vi det i Europa og. Vi i Norge er meget previligiert. Bra bilde Eli. Liker vidvinklebilder. Slike blir det ferre av nå ner de fleste må ta x 1,6 på sine linser. Dette er ett problem syns jeg. Derfor venter jeg med å køpe digital speilreflekskamera. Håper å få en med full størrelse på bildebrikken til amatørpris.
Eli L.
hei, fint du likte bildet. det er utrolig gøy å jobb med vidvinkel, så bare gled deg. canon selger dig. speilrfleks med vidvinkel billig, eos 300d med 18-55mm til ca 10.000 er ikke verst - t helt greit kamera virker det som.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu