I fjæra
I skumringen like før lyset ble borte i et noe ruskete vær august -04. På Flø utenfor Ulsteinvik på Sunnmøre.
Utstyr
  • Canon eos 1n
  • 20 - 35 2.8L
  • Blender-
  • FilmtypeKodak 100 vs
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger317
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_104109} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Stian M.

Herlig bilde. Veldig fin komposisjon med den sorte streken som leder blikket opp mot kvisten og videre mot det dramatiske havet og fjellene i horisonten. Lyset lyser veldig fint opp steinene og sanden i forgunnen, mens de sorte steinene lenger bak blir en fin kontrast mot havet og bølgene. Bilen øverst til venstre er litt muligens litt irriterende, den røde fagren skiller seg hvertfall litt ut, men det gjør kanskje ikke noe. Strukturene i sanden og på steinen og fotsporene gjør at du kan sitte lenge og bare kikke. Måtte jo se gjennom de andre bildene dine også og det er virkelig veldig mye bra der. Stå på videre!
Erlend K.

Jeg har litt blandede følelser til dette bildet ditt Arnstein. På den ene siden har du fått en god stemingsskildring fra Flø, mens på den andre siden så har bildet ditt med for mye.

Steinen i forgrunnen har flotte farger og god struktur, så denne ilag med den grønne planten og sanden er et spennende motiv i seg selv. Når alt er med så skjærer det litt i fargene i forgrunnen mot bakgrunnen.

Slik bildet ditt fremstår nå, kan det virke litt tilfeldig desverre. Jeg tror nok ikke at dette bildet godt nok beskriver fototuren din...

Ola B.

Hei Arnstein!
Jeg har en stor svakhet for bilder tatt med vidvinkel hvor forgrunnen er hovedmotivet. Av og til kommer jeg hjem og har bare tatt slike bilder.
Jeg trur at dette bildet ville blitt bedre uten fjellet og huset oppe til venstre.
Det tar for mye av oppmerksomheta og dermed blir forgrunnen alt for underordna. Ellers et flott bilde.
Hilsen Ola.
Arnstein P. F.

Kjekt med konstruktive merknader som kanskje fører til at en kommer et skritt videre med sin hobby. Stian - vedr bilen: fikk det noe travelt da jeg så den komme for å prøve å plassere denne inn i bildeflata - dette for å ha et element som ikke var statisk i det ellers så trauste landskapet + eller - ? Har versjoner uten denne. Erlend og Ola dere har så rett en trenger ikke å ta med alt på en gang i en og samme bilderute.
Arnstein
Lars-Anders M.

Meget vakkert.
Per Harald O.

Hei og takk for sist!
Mange fine bilder her!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu