Kong Frederik IVs Tambourafdeling af 1704
... her i historisk (nesten) riktig setting i Gamlebyen i Fredrikstad i forbindelse med Julemarkedet. "Befal" foran (med parykk), og "meninger" bak, uten hansker og med bare sitt eget hår...
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1039580} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Kirsten H.
Herlig bybilde med de staselige mennene. Veldig fint lys har du også fått med her. Supert!
Walter S.
Jo, takk, Kirsten. Du vet, jeg klarer ikke motstå motlys, selv om det nå, vinterstid med lav sol, kan være "skummelt" nok å eksponere etter. Noe utbrent ble det jo på panelet på det gule huset bak. Solen er nådeløst nå når det er klarvær.
Hadde jeg vært mere modig hadde jeg ropt "Se her!" til soldatene, for å få øyekontakt, men jeg er jo litt beskjeden av meg da...!
;o)
Soldatene tilhører en tropp http://www.tambour.no/ som stadig er å se i forbindelse med evenementer i Gamlebyen. Denne gang var det Julemarkedet og senere på dagen tenning av Julegrana på Kongens Torv til 1. Advent-søndag (i går).

Mvh,
Walter
Hans Rich. A.
Gamlebyen og folk iført fordums tids klesdrakt ble et fint bilde Walter. Og sollyset, selvom det kanskje ble noe ubrent, synes jeg gav fint liv i bildet. Skinnet på brosteinen gjorde seg godt.
Mvh Hans Richard
Walter S.
Takk også for dine tanker, Hans! Ja, lysrefleksene gjør at man kan "føle" ujevnheten på brosteinbelegget under "soldatenes" føtter.
Når man møter et slikt "motiv" så har man ikke mange sekunder å gjøre det på, før det er borte, eller ødelagt av at andre personer kommer i mellom. Så, det var ren flaks!
:o)

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu