Høstvær - 17. oktober
Som nevnt før - Det har vært en usedvanlig mild og behagelig høst, med mange fine solskinnsdager. Stedet er Gamlebyens voller i Fredrikstad, nærmere bestemt Prins Christians Bastion i de siste lave solstråler en lørdag kveld
Bildet inngår i albumet : Årstider i Østfold - typisk for årstiden
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-E1
  • Fuji Fujinon XF 27mm f/2.8
  • Brennvidde27.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/420s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1038336} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Arild T.
Praktfullt bilde i et nydelig høstvær. Her sitter alt som det skal! Jeg synes at personene på bildet skaper liv og en ny dimensjon. Her var det mange elmenter å gå på oppdagingsferd i, men slett ikke rotete for det.

Si meg Walter: Er det noen forskjell i billedkvalitet hvis man sammenligner X-E1 og XT-1?

Hilsen Arild
Walter S.
Hei Arild - og takk for kjapp kommentar!
:o)
Når det gjelder X-E1 Vs. X-T1 så kan jeg ikke svare deg konkret, fordi jeg ikke er så "proff" at jeg kan SE forskjellen, og HVA den eventuell skulle være - HVA det kommer av. Jeg vet bare en ting, og det er at denne kombinasjonene av XF 27mm f/2.8 + X-E1 er nærmest "magisk" for meg. Jeg får mange "keepers" når jeg bruker denne combo'en.
Men, så har jeg heller aldri brukt XF 27mm på X-T1 heller. Denne lille pannekaken har bare slike gode kvaliteter som jeg elsker! Jeg mener bestemt at det er et nok så undervurdert objektiv til slike all-round motiver. Og ganske befriende å bruke også fordi man bare har 1 brennvidde og må bruke beina som zoom...
;o)

Mvh,
Walter

P.S.: Husk på at jeg ikke bruker RAW, men fotografere direkte i JPEG!
Anders S.
Hei!
Utrolig flott bilde, det er som Arild skriver; Praktfullt!
Velkomponert, skarpt og nydelig lys og farger som du får frem godt!

Jeg syns det er spennede å lese om dine erfaringer med Fujifilm X-e1 medtilhørende objektiv. Det er nok ett meget bra kamera, bildene dine er jo en fryd for øyet, når det kommer til både farger, skarphet og detaljene. Men det skal også understrekes at du skal få mest av den æren selv!
Hilsen Anders
Hans Rich. A.
Lyset og fargene i bildene dine er jo bare fantastiske. Og dette er jo ikke noe unntak. Flotte høstfarger. Fint med menneskene som gir liv til bildet.
Mvh Hans Richard
Trygve B.
Fint lys og god komp. Liker at det befinner seg personer på begge siden av elven. En viss symmetri som gjorde seg bra.
Sissel Elisabeth H.
Et klart og "livlig" høstbilde med mange detaljer å studere. Speilinger i stille vann gjør seg også godt. Behagelig og vakkert lys.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Walter S.
Takk også til Anders, Hans, Trygve og Sissel Elisabeth, for kommentar!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu