Cris Thomas King
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger170
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_103605} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Jess, konsertbilde med trøkk.. tror jeg ville fjernet lampene, er litt forstyrrende, kunne også beskjært bildet til venstre og fått et kvadratisk format, men det funker som det er også..

Bra
Jan Erik L.

Dette trøkker bra, Bjørn! Syns bildet er bra som det er. Lamper er en del av konsertbildet. Kan formelig høre tona han vrenger ut av gitaren her.

vh Jan Erik
Henning J.

Herlig uttrykk. Liker komp og sammensettning godt - enkelt og greit. Men fremforallt stemningsfullt. Notodden?

mvh Henning
Inger-Lise S.

Dette var et godt konsertbilde! Fint uttrykk og god stemning med røyken her. Fin bakgrunn uten masse forstyrrende elementer.
Dyktig presentert.

mvh Inger-Lise
Bjørn J.

Bildet er tatt på Notodden Bluesfestival i fjor.
Takk for kommentarer.
Kyrre S. F.

Bra fanget dette her. Lyskastere kan jeg leve med, de er jo der som en del av det visuelle uttrykket. Det som plager meg er at man (nesten) alltid får med en skog av andre vokalmik'er i bakgrunnen. De er alltid i veien. Også her bilde nr. 131244
Avsluttet .

Ok konsertbilde, men jeg liker ikke det tekniske her. Ganske grovmasket digitalisering med stygge blokker og artefakter rundt detaljene. Er det veldig komprimert?

Mvh Ola.
Kjetil O.

Jeg syntes bildet var bra jeg... kvaliteten kan jo skylles at det er på 72dpi og rgb som ikke klarer å gjengi alle toner og nyanser... fjerne lampen??? for noe tull!!! er ikke foto et bilde fra virkeligheten?? og i vikeligheten er den lampen der.. sånn er livet! så klart kan man sette kamera i en annen vinkel, men jeg tror ikke man har tid til sånnt når man kommer til denne type bilder.. hvis man skal fjerne alt man ikke liker får man male bilden da!

Jeg synten bilde var flått jeg, selv om jeg ikke er kjemp fan av denne typen

Mvh Kjetil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu