Salt og blod.....
Gniing inn av saltet slik at det bilr betre ar etterpå...
Bildet inngår i albumet Body Modification -
Utstyr
  • Canon EOS 1D markII
  • Sigma EX 17-35 HSM
  • Brennvidde21mm
  • Blender-
  • Lukker1/25s
  • FilmtypeIso 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger664
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_103495} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Leif Kristian V.

Savner bilde nr. 3 i serien. Kunne tenkt meg det som viser siste trinn, nemlig lobotomering av vedkommende. Gjerne med bruk av 25 mm kjerne-bor. Fysj……
L.K.Vorland
Avsluttet .

Jeg ser ikke helt poenget med denne serien med bilder, de gir ingenting fotografisk sett, kun en gjøk med for mye sans for smerte...

Ta det ikke ille opp men min menig om dette er at selv om du har kjøpt deg gull medlemskap betyr ikke dette at du MÅ legge ut ti bilder pr uke, vent heller til du har noe som er verdt å vise frem!

Om du likevel ønsker å vise denne serien burde du heller ha satt sammen tre og tre bilder og lagt de inn i samme post som en serie!

Jon
Anne W.

Gosh....litt av en tøffing! Har sjekket samtlige bilder i serien og ingen tegn til at dette gjør vondt selv om han ser ganske konsentrert og fokusert ut.

Kunne tenkt meg en annen bakgrunn på samtlige bilder og enda bedre om den som utfører dette arbeidet hadde hatt mer nøytral påkledning. Jeg synes han ble litt for dominerende, men det kan godt være det er din intensjon også. Men dette vil nok ingen av dem gjøre igjen bare for å få andre bilder :-)

Gleder meg til å se neste bilde som jeg vil tippe vil vise resultatet.


Ikke det at det er min business egentlig, men kan ikke la vær enn å riste oppgitt på hodet av kommentaren til Leif Kristian V. Helt usakelig! Dette er da en helt kurant ting å gjøre selv om de fleste ville takke nei.



Nathan W. L.

Om du ikkje like innhold, greit nok, hensikt er ikkje å sjokkere, eg faktisk fant dette fasinerende og hensikt med denne serien, og eg har lagt det ut som serie, er å vise fram en alternativ side til menneskjer og holdninger til kropp, Eg tar det ikkje ille opp, men kunne gjerne har fått litt kritikk og meninger on sjølve komp osv av biletene.
At eg har kjøpt gul har ingenting med kor mange foto eg veler å legge ut, men det er ikkje alltid eg har tid til å lege ut heile serie samtidig. Ville har sikkert fått krittik for det og... :)
Serien er ferdig for nå.. kjem tilbake til det seinare med foto av ferdig produkt.
Helsing, Nathan.
Nathan W. L.

Takk, anne, glad at du skjønnte poenget her...
Ikkje heilt fornøgd med bakgrunn eg heller,
Takk for at du tol tid til å kommentere.

Helsing, Nathan
Leif Kristian V.

Trodde selvsagt at alle forstod ironien i min tidligere kommentar på dette bildet, men der tok jeg feil.

Synest det fungerer at en ikke får blikk kontakt. Dette fungerer som dokumentasjon på menneskenes uforståelige handlinger.
Andreas Ø.

Jeg synes det var en fasinerende serie, selv om jeg vel neppe villle prøvd dette. Rent fototeknisk med lys og komposisjon mangler det vel en god del før jeg henger dette på veggen, men det var vel ikke meningen heller :) Derfor synes jeg det er en bra serie.

Folk som ikke skjønner at ironi er en uttrykssmåte som må komme i en sammenheng, og gjerne i et eget toneleie for å gjøre det klart at det faktisk ikke er en ekte mening, bør lobotomeres ;)

Andreas
Avsluttet .

et meget bra #reality'' portrett, hvorfor i herrens navn skulle vedkommende ikke legge ut dette!
Avsluttet .

Gir min fulle støtte til den siste kommentaren. Skjønner ikke helt den negative holdningen til denne Klasbu. Dette er langt fra noe mislykket bilde i mine øyne. Å si at bildet/bildene ikke gir noe fotografisk sett, så vil jeg gjerne ha en definisjon på hva foto er i hans øyne. Som dokumentar foto er dette snarere meget vellykket i mine øyne. Finner det selv også fasinerende med, som du selv sier, mangfoldet rundt menneskers holdning til kropp og hvor forskjellige vi er. Skjønner heller ikke hva, om denne personen er en gjøk eller ei har med bildet å gjøre, og hva slags grunnlag det utsagnet er basert på. Er det bare fordi denne personen bryter med ''normalen''? I såfall har du ihvertfall gjort jobben din som fotograf og dokumentert virkeligheten. For vi er faktisk forskjellige. Kunne dog tenkt meg å se serien i s/h også. Fotografisk sett er det mulig at du kanskje kunne valgt en annen vinkel, bekledning etc. pga visuelle elementer som forstyrrer i bakgrunnen også videre, men dette er tross alt en ''on location shoot'' og med for mye pynting ville kanskje ikke dette bildet fungert like godt og istedet mistet ''ekte'' følelsen. Tror jeg da. Gull eller ei, legg ut alle bildene du gidder du. Har sett langt verre bilder lagt ut av Gull medlemmer, for gull er nødvendigvis ikke et kvalitetsstempel her på dotten, men kanskje burde det være det;)

Be Creative
Franké
Andreas Ø.

Godt sagt Frank.
Andreas.
Mikael L.

Obehaglig och stark reportagebild..

Mvh,
/Mikael
Trond L.

Syns denne reportasjen er knallbra jeg. Bare blikkene til hovedpersonen forteller mye.. Men jeg savner en ting, nemlig siste bilde i serien som viser det ''ferdige'' resultat. Tok du noe slikt?
Lars-Anders M.

Ser ut som en amputasjion. Enig med de enige.
Nathan W. L.

Hei Trond og takk for kommentaren.
Ferdig resultat kjem seinare, eg har andre foto akkurat etter at det var ''ferdig'' men det blir ikkje ferdid før om eit par måneder når alt er grodd igjen. Då skal eg ta fleire foto og serien blir komplett,
Helsing, Nathan.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu