"Du er så pen ..."
Denne undertøys-butikken ligger midt i gågata i Fredrikstad med sin utstillings-dukke rett utenfor inngangen, og jeg har fotografert her en gang før i mars, se -> http://foto.no/i/1027513
Gikk forbi her igjen i sommer og nå har dukken fått selskap av en "beundrer". Måtte bare knipse denne situasjonen, men er noe usikker på om det moralske i det å legge ut bildet her....? Bør jeg ha moralsk "samvittighet" og IKKE legge ut?
Hva mener du om det?
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2015-07-21 15:21:01
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-E1
  • XF 18-55mm f/2.8-4
  • Brennvidde34.3mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1032676} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Herlig situasjon du har fanget!
Hilsen Tove
Avsluttet .
Helt enig med Tove… dilemmaet om du skal vise det frem eller ikke forstår jeg godt. Selv hadde jeg kanskje sløyfet V2 der personen er lett gjenkjennelig…

:) fra Øystein
Henning S. P.
Det beste gatefotografiet ditt hittil, v1 var klart best. Jeg ville ikke hatt noen moralske problemer med å legge dette ut, jeg synes ikke du setter personen i noe dårlig lys på noen måte. Hadde det vært jeg som satt der hadde jeg ikke hatt noe imot at det ble lagt ut.

Henning
Mona P.
For en herlig situasjon! Klarer ikke la være å smile når man ser dette. :)

Synes heller ikke du setter personen i dårlig lys, men man tar sjanser når man legger ut bilder av andre uten godkjennelse. Uansett er dette bare et godt bilde slik jeg ser det.
Arild T.
Humrer når jeg ser dette bildet og gjenkjenner det fra en tidligere presentasjon. Godt fanget og sett!

Hilsen Arild
Sissel Kleivdal H.
Artig situasjon -og øyeblikksbilde i god utførelse.
Et gatebilde som får frem smilet.

Sissel
Pål M. S.
Walter med gatefoto.....og det ble definitivt vellykket. Artig situasjon og godt sett. V1 synes jeg ble best her.
Synes ikke dette setter personen i et "dårlig lys". Et bilde til og smile av og det er situasjonen som gjør det. Tror de fleste ville smilt av og ha blitt fanget i denne settingen. Personen gjør det mange andre gjør, bare på en mer markert måte:-)
Walter S.
Takk til Tove Caroline, Øystein, Henning, Mona, Arild, Sissel og Pål, for vennlig og oppmuntrende kommentar.

Gatefoto som sådan er helt nytt for meg, og vanskelig å forene med en lett tilbakeholden vesen som ikke liker å bli lagt merke til. Men, akkurat denne situasjon var så menneskelig og søt, at jeg glemte å være sjenert. Hadde faktisk øyekontakt med den mannlige modellen og gjorde ikke skjul på hva jeg hadde som hensikt, så hvis han ikke ville bli tatt bilde av, hadde han mulighet til å "bakke ut".

Jeg er klar over at som gatebilde-motiv så er V1 best egnet og fikk sin plass, som fortjent. V2 ble dog for meg enda et hakk mere spennende fordi utstillingsdukken inne i butikken hadde nøyaktig samme positur, som den som var utenfor. Dessuten kan man se tvers gjennom butikken og ut på en P-plass i bakgården, samt at speilingen av mannen som går bortover jo viser et offentlig sted (gågate).

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu