Brooklyn Bridge NY
Et gammelt et fra arkivet
Bildet bærer litt preg av at jeg har redigert en del for å hente inn igjen mest mulig i høylysene som var temmelig utbrent i utgangspunktet.

Var litt interessert i å vite hva andre mener særlig om innrammingen. Funker den eller er den bare forstyrrende. Håpte å kunne skildre broen litt "i miljø" som man gjerne sier innen naturfoto. Hadde kanskje fungert bedre uten gitteret?!
Fotograf
Utstyr
  • Panasonic DMC-GX1
  • LUMIX G VARIO 14-42/F3.5-5.6
  • Brennvidde14.0mm
  • Blenderf/14
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger59
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1032561} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Tor Einar K.
Jeg synes innrammingen fungerer bra. Jeg ville muligens senket kamerastandpunktet ørlite for å få mer luft over brotårnet.
Da det er tett beskjært over buen ville jeg også kuttet noe mer av gresset i bunnen
Eirik B.
Tusen takk for tilbakemelding Tor Einar
Vidar Magnus J.
Fint å se en litt annen vinkel og komposisjon på dette byggverket enn de tradisjonelle bildene av brua. Siden brua er så kjent synes jeg ikke gitteret gjør noen ting, Det er en fin komposisjon fra en side som sannsynligvis ikke er så kjent for de fleste, noe som gjør bildet spesielt. Jeg liker innrammingen og svart/hvitt-valget, synes det gjør bildet spennende.
Trygve B.
Jeg liker måten du utforsker ting på. Jeg tror nok at bildet hadde fungert bedre uten gitteret. Det tar litt for mye plass. Broen i seg selv har fine linjer og bærer preg av å være et monumentalt byggverk. Det kommer ikke helt frem nå, når gitteret suger til seg for mye oppmerksomhet. Innrammingen gjør bare bildet spennende og gir liv til bildet. Slike broer blir ofte ihjelfotografert, men det unngår du ved innrammingen. Da fikk du en annen vri på bildet. Som du sier så bærer bildet preg av en noe tøff redigering med hensyn til lys.
Eirik B.
Tusen takk for tilbakemelding Vidar M. Setter pris på det.
Eirik B.
Takk Trygve for konstruktiv tilbakemelding.
Erik L.
Dette var en spennende vri på komposisjon. Ideen er god og gjennomføringen bra, men det hadde vært en fordel om gitterporten hadde vært åpen. Forståelig at det ikke var så lett å få kontroll på den. S/H er et must her og det er gode detaljer i muren som jeg liker.
mvh. Erik
Eirik B.
Mange takk, Erik!
Arild T.
Et annerledes brobilde der jeg synes innrammingen med gitter gir broen en ny dimensjon og skiller seg ut fra tilsvarende bilder. Svart-hvitt kledte bildet godt. Veldig bra, Eirik!

Hilsen Arild
Eirik B.
Takk Arild! Setter pris på det
Jostein S.
Hei
Spennende
Fin innramming av bromonumentene
Liker den lyse forgrunnen som gir en dimensjon over bildet
Vidar S.
Hei Eirik! Kjekt at du er aktiv på bildekritikken igjen:-)

Dette bildet er jo bare helt i en egen klasse. Har ikke sett dette før nå og er virkelig glad jeg svippet innom bildene dine:-)

Liker gitteret veldig bra på dette bildet, det hadde sett rart ut uten dette. Helt spesielt! Nydelig komposisjon dette.

Det som slår meg først med dette er skyggene fra gitteret i gresset i forgrunnen. Disse "linjene" fører oss videre inn i bildet. Gitteret skaper et naturlig "Slør" før vi ser motivet:-) Veldig bra slik jeg ser det i alle fall:-) Oki! Snakkes Eirik!

Mvh
Vidar
Eirik B.
Hei Vidar. Takk for kommentaren. Veldig kjekt å få så konkrete tilbakemeldinger. Dette bildet er tatt for snart 10 år siden.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu