Pølseselgern fra Valdres
I forbindelse med Glommafestivalen lages det også en matfestival her i byen, hvor ulike sjangre av matkultur presenteres og selges, bl.a. denne karen her som var alene om å tilby norsk mat. Resten var enten kebab, "Baked Potatoe", greske oliven og fetaost, tyrkisk grillspyd, thailandske konge-reker og Pad Thai med egg, indonesisk Nasi Goreng og andre eksotiske matretter som var vanskelig å uttale...
Og in i mellom alle de sto spekepølse-selgeren fra Valdres. Hadde litt problemer med å separere ham fra resten, derfor trang snitt på venstre siden.
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5300
  • Nikon AF-S Nikkor 12-24mm f/4 IF-ED
  • Brennvidde12.0mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1031333} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
John B.
Ja han der er nok mann for sin pølse! Stilig bilde der hele pristilbudet kommer med! Synes måkene er med å gi liv til bildet... Liker dette!
Walter S.
Takk John!
Ja, måker liker spekepølser de også...men, det var det magiske (men vriene) lyse i bakgrunnen som trigget meg her. Litt utbrent ble det helt ut mot høyre kanten, men pølseselgeren kom best fra det!
;o)

Mvh,
Walter
Anders S.
Herlig bilde med liv og stemning i! Artig med måken som flyr over her, blinkskudd på sitt beste! At det er litt utbrent på himmelen, gjør ingenting, for bildet er vellykket og flott likevel!
Hilsen Anders
Walter S.
Takk Anders, for dine ord og tanker!
:o)

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu