Kystlandskap sett fra Herdla i Askøy kommune, Hordaland. All konstruktiv kritikk verdsettes og gjengjeldes.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2015-06-24 22:36:08
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • SONY ILCE-7
  • 70-200mm F4
  • Brennvidde78.0mm
  • Blenderf/16
  • Nei
  • AnnetPanorama stichet av fire enkeltbilder
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger52
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1031097} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Trygve B.
Motivet er vakkert. Det er fin harmoni i bildet. Fargene er naturlige og bra gjengitt. Ingen overdrivelse her. Du får frem en fin stemning med de par husene ensomt overlatt til seg selv i havgapet. Skulle jeg ha noen innvendinger, så måtte det være at motivet ble litt fjernt i forhold til himmelen og forgrunnen. De to sistnevnte fikk litt stor plass. Smak og behag, jeg ville nok ha croppet det noe, jeg tror ikke den litt ensomme stemningen hadde blitt borte for det.
Eirik B.
Takker Trygve. Jeg har lurt llitt på det samme selv, om kanskje øyene og huset uti der er litt langt borte. Men tror ikke jeg vil croppe, tror heller jeg vil ut og ta det på nytt med litt mer tele på objektivet.
Rune M.
Vakkert! Flott kveldslys over husene og fin stemning! Kansje litt litt mye himmel!
Eirik B.
Takk for kommentar Rune.
John B.
Nydelig stemningsbilde med duse og fine farger!! Lyset på det hvite huset gjør mye for dette bildet synes jeg. Litt av himmelen kan godt ofres, slik at man står tilbake med et panoramaliknende bilde!
Eirik B.
Takker for kommentar og innspill John. Nå er det flere som har foreslått cropping og mindre himmel, så da la jeg ut en versjon nr to. Er ikke så begeistret for panoramaformatet, men det handler nok mest om personlig smak.
Tone A.
Kjempebra jobba med panorama laga av fire bilde.
Nå har dette vakre landskapsbildet stått på skjermen fleire timar, mens eg har gått til og frå. Det er i grunnen eit vanskeleg valg her, ikkje så lett å vera konstruktiv her. V1 har jo den beste komposisjonen, kor landskapet ligg under den høge himmelen.
Men v2 med mindre himmel får kystlandskapet til å dominera meir. Dei kvitona husa gir kontrast og dreg blikket. Det kveldstona lyset gir fine pastelltonar og varmtona glød til berga og husa. Dette må vera ein kjølege vårdag, trur eg pga bruntona vegetasjon. Sjøen er prega av at det bles og har kalde blåtonar.
Stor dybde med landskapet og husa langt der bak.
Teksturen på sjøen dreg også blikket bakover.
Det blir v2 for meg trass meir statisk komposisjon, men sjøen, landskapet i midtgrunnen kjem betre fram i den versjonen.
Helsing Tone
Eirik B.
Tusen takk Tone for en grundig og konstruktiv tilbakemelding.
Inger Anne Maritsdotter V.
Vakkert og stemningsfullt, vanskeleg å velja versjon, #2 hadde meir kontrast i fargane slik eg opplever det. Et idyllisk kystlandskap.

Eit likandes bilde som også framstår upåklagelig teknisk.
Eirik B.
Takk for kommentar, Inger Anne
Jostein S.
Hei
Lyst og blått, og det passer jo godt for sommeren som vi ønsker oss lys og vakker.
Ellers kunne jeg godt ha tenkt meg noen skyformasjoner. Det kunne ha skapt litt liv på himmelen!
Ha en god sommer!
Jostein
Vidar Magnus J.
God og vakker stemning. Går for V2 her siden himmelen er kuttet, noe som gir en bedre dybde i bildet. Liker komposisjonen og stemningen.
Eirik B.
Mange takk Jostein og Vidar M
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu