Dirt, Roses, Animals & God
En gjeng med dansere, fotografert i forbindelse med sin oppsetning "Dirt, Roses, Animals & God".
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2015-06-19 15:01:01
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • 24-70mm
  • Brennvidde51.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • AnnetKnipserier
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1031003} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Jostein S.
Hei
STILIG
God effekt med et spennende uttrykk
Jostein
Alf Edgar A.
Atle J. G.
Tenkte også på samme bilde som Alf Edgar.
Ser ut som en dansegruppe? Eller teatergruppe? Det meste av dette bilde er veldig bra, men jeg vil likevel komme med noen kommentarer som kan gjøre det enda bedre:
Personene på 'bakken' har gode linjer mot hovedpersonen, men det ser ikke naturlig ut hva de driver med. Hvorfor ligger de der, og hvorfor slik? Og alle er bra belyst, men fra hvilket lys? Ser på sjøen bak at det var lav sol tilstede (i hvert fall da det bilde ble tatt) og et glimt av dette lyset hadde vært fint på personene også. hadde gitt det mer dybde.
Men bildet er bra som det er også altså :)
Alf Edgar A.
Bakgrunnen ser litt påklistret ut. Samme sky forekommer to steder. Dette trekker ned et bilde som er bra i utgangspunktet.

Mange er inspirert av Medusas flåte, deriblant Odd Nerdrum.

--
Alf
Erik B.
Takk for kommentarer! :-)

Alf Edgar: Kan være inne på noe der ;-) Dette er ikke en ferdig versjon, derfor er den skyen der to ganger. Litt slurvete kloning på høyre side også, var bare nysgjerrig på å se om bildet fikk noe respons i nåværende tilstand.

Atle: De er belyst med naturlig lys, i tillegg til en fyllblitz fra venstre. Det var relativt lav sol til stede, men ikke riktig så lav som på bildet av sjøen. Kan legge ut originalen også.
Stemmer at de er en dansegruppe, og satt i sammenheng med forestillinga deres blir det tydelig akkurat hva de driver med, men du har rett i at det nok ikke er åpenbart for utenforstående. Hadde faktisk ikke tenkt på det på den måten. :)

Erik B.
Ser også at det heller litt mot høyre, hehe. :)
Erik B.
Ser også at det heller litt mot høyre, hehe. :)
Alf Edgar A.
Se det. Må si jeg liker originalen (versjon #2) langt bedre enn "originalen", både når det gjelder farger og setting. :-)

--
Alf
Atle J. G.
:)
Harald N.
Spennande bilete du viser oss her Erik, V2 er naturleg, men originalen er meir drømmeaktig, her er det potensiale til fleire versjonar.
Tøft.
Mvh Harald
Jon Tore J.
Veldig lekkert og stilfullt. Jeg liker begge versjonene. De uttrykker begge noe spennende men det er allikevel noe kunstig over det som jeg har vanskeligheter med å utrykke hva er.
Men! Det er ett flott bilde uansett.
mvh
Jon Tore
Sissel Elisabeth H.
Flott manipulering. Luftig og spennende komposisjon. Fin dragning mot lyssentrum. Spenstig dette! Kjekt å se utgangspunktet.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Erik B.
Takk :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu