Western riding
Utstyr
  • -
  • Brennvidde80mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1030871} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Jostein S.
Hei
Et strålende bilde
Et meget godt motiv spør du meg
Damen som kommer ridende inn på den hvite hesten er jo bare flott
Stil og ryddighet over motivet
Den fine sommerengen er et stort pluss
Jostein
Lasse S.
Takk for den hyggelige kommentaren, Jostein :)
Walter S.
Nydelig og spennende motiv med en sjarmerende rytter-dame med blendene smil og vind i håret, på en trygg hest.

Solid komposisjon og lite som forstyrrer i bakgrunnen tyder på at fotografen har valgt både sted og øyeblikket med omhu!
:o)

Jeg synes dog at det er et lite skjær av "gråhet" over de dype tonene, noe som tilsier uforløste piksler i nedre enden av histogrammet. Tatt en kopi av utlagt bilde, overført til Elements og justert Levels opp fra 0 til 16 - før det begynner å bli sorte prikker.

Også på oversiden av histogrammet kunne man justere ned fra 256 til 238 - HVIS man dekker til de metallbeslagene bak på sadelen, som dessverre speiler himmellyset, før justeringen - noe som vil gi større briljans.

Mvh,
Walter
Lasse S.
Takk for fin kommentar, Walter.
Dette er forøvrig fra en fotoshoot med den lokale fotoklubben. Flott og utrolig dyktig ekvipasje. :)
Jeg tok en titt i photoshop på samme måte som deg, og der er det tegning helt til mettning i alle kanalene, men bare så vidt. Jeg er veldig forsiktig med å la noe gro igjen og liker å kunne se "helt inn" i skyggene i bildene mine. Kanskje er jeg FOR myk i stilen?
Jeg synes det er en tendens til at man drar til med det man har (og litt til) både i kontrast og mettning for tiden, på bekostning av fine valører og nyanser. Derfor liker jeg også bildene jeg får med "umoderne" optikk hvor det er lagt større vekt på oppløsning enn kontrast i jakten på skarphet. Dette bildet er tatt med en Zeiss Tessar 80/2,8 fra midten av 50-tallet. Normalobjektivet til en Hasselblad 1000F. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu