Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger185
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_102925} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Har du hatt dette bildet ute her før? Fornemmer at jeg har sett det før....

Ok bilde og bevegelse, men jeg kunne kanskje tenkt meg litt mere eller mindre dybdeskarphet. Komprimeringen din ser ut til å ha blitt litt hard - vises særlig godt over takrennene.
Bjørn J.

Hadde det inne før, men var ikke helt fornøyd med det da. Mere eller mindre dybdeskarphet! Hva mener du med det? Dette ble tatt l i farta så ingen deler av bildet er helt skarpt.
Avsluttet .

Nice perspective, but nothing seems to be in focus. Looks like Venezia! I love Venezia!
Avsluttet .

Tatt i farta ja - ja da var det derfor det var så uskarpt ja. Det jeg først tenkte da jeg så bildet var at dette blir for ''ullent og uskarpt''. Når jeg så nærmere på det, følte jeg at fuglen var ørlite skarpere i kroppen med passe bevegelse i vingene. Bakgrunnen, dvs bygningen blir for meg veldig ullen og grumsete. Jeg synes enten hele bildet burde vært like skarpt (med kortere lukkertid/blits kanskje?), eller bygningen mere uskarp - men det er vel vanskelig å få til med så kort avstand mellom fugl og bygning. Vet at jeg absolutt snakker mot bedre vitende nå, men tar sjansen på å synse litt allikevel...:-)
Avsluttet .

Liker bildet ditt jeg..
Avsluttet .

Sliiiter litt med hele bildet, lurer på om det ikke burde beskjæres i overkant, akkurat der hvor takutspringet på det venstre bygget begynner, der takrenna går ned, så du får midtstillit dua eller hva det nå er..... Får litt sånn nakken ut av ledd av å se på det:-).. farger og ''skarphet'' er helt topp som det er...
Grethe B.

Hmm...det var da veldig kjent bilde ja...synes også og ha sett dette før...
Litt uklart dessverre. Er det i verona? Iallefall Italia...eller hva? Masse duer som flakser der..Likte vinkelen, ville kjørt opp fargene littebitt, kanskje dua burde vært mer i det gyldne snittpå veg inn i bildet...kanskje...Men det som trekker mest ned er uskarpheten...

mvh
gt
Bjørn J.

Hele bildet har en bevegelsesuskarphet og er ikke etter min mening uklart. Bildet er tatt i byen Grasse i Frankrike. Det gyldne snitt tenker jeg aldri på når jeg fotograferer, den vil harmonisere bildet og gjøre det kjedelig. Jeg bryter bevisst regler for komposisjon for å skape egne uttryk istedet for å lage harmoniske og forutsigbare bilder.
Janne L.

Du har en helt egen stil. Og jeg liker den. Du bryter med mye, og du tør gjøre det, og forsvarer det. Også det liker jeg. Vi trenger flere slike her. Håper noe tøffhet smitter over på meg. Jeg likte bilde ditt, som vanligt.
Janne
Bjørn J.

Takk for kommentarer. Janne, det er bare å begynne. Finn på et prosjekt eller helst prøv å fotografere ting du ikke har fotografert før. Prøv å strekke grensene dine. Det er sunt å få gå på trynet noen ganger(fotografisk). Disse bildene fra Frankrike ble tatt under fire dager. På den tiden tok jeg ca. 1200 bilder og kanskje 50 av dem er ok.
Lars-Anders M.

Meget bra. Stå på.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu