Test - Test - Test - Test
Bildet skal bare ligge ute noen dager...og er tatt gjennom nedrullet bilvindu p.g.a. øsende, pøsende regnvær (hele dagen!!).
Versjon 2 er IKKE et eget bilde, men et UTSNITT fra originalen med 100% forstørrelse. Det skal bare vis detaljer, helt ned på piksel-nivå. Dermed er det ikke tatt hensyn til hverken komposisjon eller annet her. Bare ren kopi.
Bildet inngår i albumet Utstyrstest: - Tester ut kamera / objektiv
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2015-05-12 20:48:44
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-E1
  • Fuji XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde24.3mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/300s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt Jpeg
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1028731} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Per Ove H.
Brygge med karakter skaper dybde og struktur. Dessuten harmonerer farven godt knausene i bakgrunnen. Den oransje båten danner en solid farvemessig kontrast til det grå og hvite.

Mvh
POH
Walter S.
Takk for kommentar, Per Ove. Dette er ikke så seriøst ment, siden det bare er en test på min nye (brukte) X-E1 - men jeg setter pris på dine tanker om bildet!

Mvh,
Walter
Per Ove H.
Da må jeg bare konstatere at selv på autopilot lager du bilder det er noe ved!

Mvh
POH
SveinM M.
Da har han testet Fujien, tenkte jeg...
Og det var det, ja... ;)
Kan ikke si annet enn at testen faller heldig ut... Umiskjennelig Fuji-kvaliteter mht. farger osv. ....
Jan G.
Jeg likte best versjon #2, men så gjerne at bakgrunnen, berget, var dybdeuskarpt. Ellers viser bildet at regnvær kan gi et fint lys og koloritt.
Mvh Jan
Walter S.
Takk også til SveinM og Jan for kommentar!

@ SveinM: Det er meget tidlig i testen min, men jeg OPPLEVER en slags "kvalitet" i både kamera og objektiv, som jeg ikke får hos Nikon, og jeg har brukt mange modeller av det siste merke. Vanskelig å forklare akkurat HVA det er - men jeg liker Fuji sin tankegang. Så mange muligheter til å skreddersy et kamera til sine behov tror jeg ikke finnes i Nikon-systemet (kjenner ikke D4). Og X-E1 er jo ikke akkurat toppmodellen heller. Søkeren er usedvanlig stor og lys i forhold til "tunellsynet" i min D5300, som jeg har brukt mest. Det blir noen spennende dager. Tenker jeg satser på X-E1 + kit til 17. Mai fotograferingen!
;o)

@ Jan: Versjon #2 er jo ikke et eget bilde, Jan. Det er bare et 100% utsnitt av originalen - jeg ville bare se bildet helt ned til pixel-nivå. Dermed er det heller ikke tatt hensyn til utsnitt og bare viser detaljer.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu