Vallée Blanche
En del av fjellet med navn Petit Rognon (Lille Nyra) i Vallée Blanche i Mont Blanc-massivet.
Synes snøen kommer fint frem og gir en tredimensjonal effekt.
Bildet inngår i albumet Alpene - Bilder av fjell og aktiviteter i Alpene, særlig Italia, Frankrike og Sveits.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2015-04-30 21:44:01
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon PowerShot G1 X
  • 15.1-60.4 mm
  • Brennvidde46.6mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • AnnetIngen spesiell teknikk. Bildet er fremkalt i Lightroom CC (2015) fra rå-fil.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1028001} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Walter S.
Meget solid fjell-landskap fra Sveits, hvor man har følelsen av at fjellets struktur kommer ut av skjermen, med sin 3-dimensjonale effekt.

Litt sånn som jeg kikket gjennom i min barndom (husker ikke navnet på det) en "kikker" med en skive med fargebilder i som man trakk frem, ett og ett bilde, og hvor det 3-dimensjonale var alt overskyggende og utrolig flott å se gjennom!
:o)

God skarphet. Snøen ser ut som ny-pisket kremfløte - man har lyst til å stikke fingeren bort og smake...!

På min skjerm virker snøen å ha litt cyan-overtoner...men nå er jeg nyoperert for grå stær på begge øyne, for nøyaktig en uke siden, så du skal ikke hørte FOR mye på meg! :o)

Mvh,
Walter
Geir B.
Hei Walter, Takk for flotte og poetiske kommentarer. :-) Du har helt rett mht hvitbalansen. Jeg skal legge ut en ny versjon der snøen er nøytral grå-hvit. Det er litt overskudd av blått. Så synet ditt er tilbake på plass ser det ut til. Godt med overstått operasjon.

MVH

Geir
Jostein S.
Hei
For en MEKTIG natur
Et bilde av høy klasse
Jostein
Avsluttet .
Mange flotte detaljer smukt ser det ud
Geir B.
Takk for kommentarer til alle sammen. Jeg er ganske fornøyd med dette bildet. Det er viktig å passe på at snøen ikke blir overeksponert og utbrent. Det er masse struktur i snø. Jeg håper dere liker versjon 2, der jeg fikset hvitbalansen. Takk til Walter for det tipset. Nå ser det enda mer ut som nypisket kremfløte. ;-) Jeg må også gi litt ros til Canon som har produsert kameraet (G1X). Mange av mine beste landskapsbilder er tatt med det kameraet. Relativt stor billedbrikke kombinert med god optikk gir flotte, skarpe bilder. Man trenger ikke en svær og tung DSLR for å ta gode landskapsbilder, særlig under optimale lysforhold. G1X er blitt min faste følgesvenn når jeg har for mye annet å drasse på.

MVH

Geir
Geir B.
For ordens skyld: Dette er i Frankrike, selv om grensen mot Sveits (og mot Italia også) ikke er så mange kilometer unna.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu