Cementen Pub & Scene
Byens alternative kulturbruk, bokcafe, nattpub & nattklubb. Puben er åpen alle dager hele året
Bildet inngår i albumet Bilder Stavanger og Rogaland -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2015-02-24 08:01:20
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2015-02-24 14:59:50
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2015-02-24 15:00:52
    Versjon #4
Fotograf
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger45
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1024473} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jostein S.
Hei
Her har ditt oppmerksomme øye vært på plass!
Hva skulle en ikke ha gjordt, uten cementen!
Et utmerket "bindemiddel" på mange områder
Jostein
Harald N.
Spanande fasade du viser oss her Jan, kunne tenkt meg å sett ein versjon med heile.

Mvh Harald
Walter S.
Et litt vanskelig bilde å forholde seg til, synes jeg.
Mange rektangler og sterke linjer som slåss om oppmerksomhet her, og midt i en rusten blandemaskin som henger i en like rusten kjetting.
Av det jeg kan se her, tror jeg neppe at jeg ville ha lyst til å gå inn i denne Pub'en - til det vil jeg sikkert møte et miljø som er typisk anti-konservativ...?

Går det an å resonnere på den måten? Men, sannheten er jo den at enhver fasade utstråler en viss stemning, et miljø eller en stil - som vanligvis er i samsvar med uttrykket ute.

I så måte, så har du lykkes med å stille spørsmål, Jan. Du har nok en mening med det. Vet ikke hva svaret vil bli...!
;o)

Mvh,
Walter
Jan G.
Takk til alle tre for meningsfylte kommentarer.

Til Harald: Jeg legger ut to versjoner "rett fra brikken". Disse illustrerer hvordan jeg arbeider "fotografisk" etter at bildet er lastet inn på datamaskinen.

Til Walter: Dette er et meget populært sted for den yngre generasjon, studenter, jazzfolk og kunstnere. Jeg har vært der noen ganger. Men, kjenner jeg deg rett er du ikke i målgruppen for dette stedet. Ikke jeg heller, forresten. Det hender at jeg har barnebarn med meg på frijazzkonserter, men som oftest på andre scener.

La meg også legge til at vi har abonnement på konsertene til Stavanger Symfoniorkester i det nye Konserthuset. Jeg har en nokså romslig smak, både når det gjelder bilder og musikk. I 2015 har vi booket oss inn på fire operaforestillinger i Norge og i Italia.

Jeg er enig med deg i at dette motivet er nokså komplisert og derfor krevende når det skal komponeres. Jeg legger ikke hovedvekten på harmoni og estetikk, men liker bilder som ikke gjentar seg selv. Det er alltid en utfordring for oss alle.
Mvh Jan
Trygve B.
Interessant å se hva du fanger opp i Stavanger. Versjon 4 er nok det utkastet som jeg faller ned på. Der ville jeg nok valgt og fått med meg hele teksten i overkant. det hadde etter min mening gjort seg bra. Det som er "stygt" kan også bli fint. Og det er det du mestrer her via ditt kamera. Du får frem en bygning med et spesielt miljø. Det er ganske artig det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu