Nysnø ved vannposten
Ikke så forferdelig til motiv bortsett fra en vei som forsvinner ut i horisonten - men, her var det lyset fra den lave oppgående solen som trigget meg, og prøve å fange stemningen den skapte. Solen som "kjælte" med tretoppene og kontrasten mellom nysnø og lys er spennende.
JPEG tatt på stativ - godt nok for meg! ;o)
Bildet inngår i albumet : Årstider i Østfold - typisk for årstiden
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2015-02-14 20:11:51
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5300
  • Nikon AF-S Nikkor 16-35mm f/4G ED VR
  • Brennvidde16.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • AnnetJPEG. Stativ. Dette er IKKE HDR - kun en enkel eksponering.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1023886} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Per Ove H.
Synes dette var et stilig bilde. De to gatene som går sammen til en ve vannposten gir en flott dybdevirkning med ryddige linjer. Selv bilene er pent på geledd! Dessuten er vinterlyset og tilhørende lange skygger, godt gjengitt.

Mvh
POH
Walter S.
Takk for titten, Per Ove - og for tankene dine i kommentar!
:o)

Mvh,
Walter
Avsluttet .
Bildet har flere elementer som appellerer til meg, først og fremst gir perspektivet en følelse av å "være" der, jeg føler at jeg nesten kan ta på vannposten, samtidig som jeg ser inn i bildet på veien som går ut i det uendelig fjerne. Sollyset og fargespillet det gir i trærne innover i alleen er prikken over i'en. Takk fordi du deler et godt bilde med oss :-)
Walter S.
Takk også til deg, Terje, for kommentaren og dine tanker omkring bildet.

Mvh,
Walter
Avsluttet .
Walter, det alltid en glede å se dine bilder, selv om jeg dessverre ikke makter å gi en hyggelig kommentar så ofte som jeg kunne ønske. Bildene dine preges av at du er en kunstner i ditt hjerte, du bruker kameraet på en måte som bekrefter et klassisk syn på det du ser. Jeg liker stilen din, du er en av dem jeg forsøker å følge i dette forumet. Ha en fortreffelig dag!
Jan G.
Hei Walter, du imponerer stadig med en koloritt og skarphet som er mesterlig. Når det gjelder komposisjonen legger jeg merke til at du foretrekker ofte et liggende, litt bredt format (Cinemascope?), kanskje akkurat som jeg har hengt meg opp i det kvadratiske format. Jeg mener at ditt bilde ville ha vunnet litt på beskjæring i venstre kant mellom kanten og det lille, røde huset.
Mvh Jan
Walter S.
Takk igjen til Terje A. for vennlige ord i sin 2. kommentaren her inne. Hyggelig at du tåler mitt noe konservative billedsyn. Ja, hos meg skal det være klassisk landskap og det skal være skarpt. Noe annet ville være et hån mot at vi anskaffer dyre moderne digitale kameraer med høyteknologiske, spesialbygde auto fokus-systemer som jeg setter pris på.
Takk!
:o)

Hei Jan!
Takk også til deg for kommentar og også dine tanker om bildets format, noe som skal prøves ut. Vedlagt en versjon #2 hvor jeg har kuttet en del på venstre siden. Joda, bildet har blitt mere kompakt og mye av "daukjøttet" har blitt borte.
:o)

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu