''Foggy bridge''
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • Canon EF 80-200mm 1:2,8 L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger447
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_102358} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Kristian S.

Tjelsundbrua? Dritfett bilde. Ser litt skeivt ut.

KES
Bjørn H.

Denne likte jeg godt, men får en følelse av at motivet ditt tipper en tanke mot venstre..

Se på horisont linjen din :)

Men et sart og vakkert bilde, hvor tåken og tonene er helt sentrale ..

Bjørn ;¤
Geir Ove T.

Kjellingstraumbrua. Bildet er ikke tatt rett på, så det kan se ut som om det tipper mot venstre. Hvis du ser på brohodene, ser du at de heller mot høyre. Prøvde å justere bildet så godt jeg kunne uten at det skulle tippe noen vei... Det var vanskelig å fokusere denne dagen da tåken var tettere enn på bildet. Dette bildet ble tatt i en liten ''glippe''. Takk for kommentarene!
Steinulf L.

Slike 'svinnende' strandlinjer er ikke så enkle å forholde seg til. Ville nok tippet bildet en tanke til høyre. Likte bildet ditt.
Cristina B.

Hei! Syntes det var spennende med all tåken, og jeg regner med, at det er temmelig vanskelige forhold å fotografere under. Tenker også på, at her er det full kontroll med hvit fargen, eller lyset, uten at bildet blir ødelagt. Tross alt, er det bare en liten del av bildet som er i andre farger enn hvitt. Ett enkelt motiv som du har klart å gjøre det maksimale ut av, dyktig gjort.
Mvh Cristina
Nina S.

Fint bilde, tror jeg ville justert det mot høyre, jeg og. Likte stemningen i tåkeheimen.
Mvh Nina
Geir Ove T.

Skjønner hva dere mener, men det skal ikke mye til høyre før ''stolpene'' begynner å tippe. De som er plassert lengst bort er allerede på vei mot høyre, mens de nærmeste står nesten loddrett. Stolpene på denne brua er konstruert slik at de peker mot endene av brua, for å klare å ta opp vekta i midten. (omtrent som deltakerne i en tautrekking) Jeg har rettet opp de nærmeste stolpene så mye at jeg er redd det ville se unaturlig ut å gjøre mer. Jeg kunne evt prøvd å komme meg mer på siden av broen, men hadde ikke så mye tid på meg... Tusen takk for kommentarene!
Janne L.

Bilde er kjempestiligt. Jeg er enig med de andre at det ser skjevt ut, men når jeg leser dine kommentarer så skjønner jeg hva du mener. Motivet ligger der, så får du gå rundt å håpe på tett tåke. Slik at bilde kan taes fra en annen vinkel. For motivet er rett og slett rå bra.
Janne
Daniel M.

Nice, ser litt unreal ut-positivt ment.
Avsluttet .

O, dette var knas!
Tøff manipulering (delvis, går jeg ut i fra...?), eller tar jeg helt feil nå?
Uansett; flott motiv og knallbra komp!

MVH Asbjørn
Geir Ove T.

Ikke noe manipulering bortsett fra oppretting av horisonten og at jeg overeksponerte 1 blendertrinn da jeg tok bildet. (Av og til klaffer det bare...)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu