Male med lys
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger67
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1021627} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Fint bilde! Hvordan får du frem stjernene på denne måten? Mvh Tonje
Haakon C.
Enig med Tonje. Veldig bra. Er også nysgjerrig på stjernene.
Walter S.
Light-painting er spennende, men vanskelig. Man trenger mye tid. Di har fått med deg er godt produkt her som gir en artig effekt. Har du brukt (LED) diode-lys her? Virker noe kalt i forhold til bakgrunnen.

Du har slettet all EXIF-data og skriver heler ikke noe om hva du brukte? Sikkert mange som har lyst til å prøve, men mangler kunnskap.

Mvh,
Walter

P.S.: Ville tatt litt av venstre siden for å unngå denne statiske midtstillingen av hovedobjektet. Heller lar det "spille" sammen med eika i bakgrunnen...?
:o)
Tore E.
Takk for tilbakemelding.
Det var ingen hokus pokus å få fram stjernene, tok bilde som en normalt gjør når det er mørkt ute. Jeg hadde en lukkertid på 30 sek, på den tiden sprang jeg fram til treet og lyste med ei lommelykt å prøvde å dekke hele treet med lys. Det ble mange bilder, og jeg var faktisk ikke fornøyd med bildene i det hele tatt, å pakket sammen alt og dro skuffet hjem. Jeg bare la bilde tilfeldig ut på Facebook, og fikk masse positive tilbakemeldinger, så bilden ble til slutt reddet fra søppelkurven.. Dette bilde er en kopi av det jeg hadde på facebook, så exifen er ikke med på denne bildefilen. Har en flickrkonto hvor jeg har bildet med exifen, så for de som er interessert i det så er linken her: http://www.flickr.com/photos/118676494@N05/13613331944/
Lars-Erik M.
pent og mektig bilde! men litt kornete og skyggen under treet var litt uheldig.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu