Stoned
Utstyr
  • Panasonic DMC-G5
  • Lumix 12-32mm
  • Brennvidde12.0mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger72
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1019316} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Frode K.
Liker bildet godt, det får meg til å spekulere. Bra sett og komponert.
Knut R.
Tusen takk Frode!
Ja, den store steinen plassert midt foran trappen til noe som så ut som et kapell fikk også meg til å undres. Derav tittelen "Forstenet". Noen som ventet og ikke kom inn?
Frode K.
Jeg tenkte også på kapell eller bedehus, eller noe i den duren. Det var rart med den steinen.
Roar B.
Oj san, siden dere snakker om kapell... Er det kanskje noen som ønsker forandring der nede .. og vil opp ?? Fantasien går jo amok i dette halvsurrealistiske motivet. Hva gjør den kolossen der, rett foran trappa. Upraktisk vil da jeg si. Og heller ikke nok til å hindre folk adgang. `Å gjøre porten vid og bred` blir jo også helt meningsløst i dette tilfellet:) En ting er i hvert fall sikkert, det er ikke fotografen som plassert den der. Du er sikkert sterk Knut, men det for da være måte på !
Hm.. merkelig dette, jeg må tenke mer ..
Ellers pakker du historia inn i ei ytre ramme som er svært så tiltalende. Bryr meg ikke om linjer som heller, enkelte mørke partier som gror igjen eller utsnitt både her og der. Her er det historia som er teller. Den alene er nok og setter masse følelser i sving. Akkurat slikt et godt foto skal og bør formidle.
Mvh Roar

Knut R.
Tusen takk Roar!
Avsluttet .
Mye bra er sagt før meg her, og ikke nødvendig å gjenta noe av det, og spenningene ligger så absolutt i dette motivet sammen med undringen over steinen som ikke burde være der:) Uttrykket stemmer dårlig med utstyrsbeskrivelen som følger bildet:) så jeg regner med at den Holga lignende vigneteringen mv skyldes etterbehandling:) Bra!
Roger H.
Jeg undrer meg på dette bildet (huset) jeg og.
Stor stein foran en trapp. Mulig det er en eller annen rar mening med det. Ser ut som det er noe lys bakom trærne på siden, så det kan vel ikk være så helt avsides heller.
Huset har jo et veldig fint rekkverk og ringeklokke på dørkarmen og en lampe over døren som mangler glasskuppel og pære.
Hvilken misjon har huset? Her kan jeg jo skrive meg helt bort, så da så.
Knut R.
Tusen takk til Kjell og Roger!
Huset ligger på området til Ullevål sykehus. Jeg tror ikke det er i bruk lenger og jeg tror det har vært et kapell. Det skiller seg ut fra de andre mer sykehusliknende paviljongene. Dette var hus som var i bruk ifm polirammede inntil man på 1950-tallet fikk innført polivaksine her i landet. Tror mange døde av den epidemien som varte noen år.
Sissel Kleivdal H.
Spennende og litt surrealistisk motiv som frembringer følelser, og tankene til å spinne...
Det er bra...!

Mvh
Sissel
Knut R.
Tusen takk Sissel!
Rune B.
Flott bilde Knut! Noe av det første jeg la merke til, er hvordan vignetteringen følger steinen form, og skaper en grafisk effekt. Eller er det sagt så mye bra, at jeg nøyer meg med det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu