R6
Provar detta igen.
Tips på förbättringar/teknik mottas med tack!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-08-24 23:18:07
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-08-24 23:18:38
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D70
  • 18-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger356
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_101700} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Ulf R.

hm, kunnje vært interessant å vite hvilken lukkertid du jobber med her. synes det er versjon 2 som ser penest ut, egentlig. hvordan har du gått frem her, står du i ro, eller er du i følgebil? hvis jeg var deg, ville jeg brukt en følgebil, kombinert med så lav lukkertid som du klarer, så høy fart som er forsvarlig, og så lav kameravinkel som mulig, samt minst mulig avstand til objektet og mest mulig vid vinkel, for å øke fartsfølelsen. da blir det vanvittig tøft ser du! stå på, spent på neste forsøk.

/ulf
Avsluttet .

Ulf.... det høres ut som selvmord....
Daniel S.

Ah, borde förstås ha uppgett slutartider osv från början.

V1: 50mm, 1/500, F4.5, ISO 1400(!)
V2: 56mm, 1/320, F4.5, ISO 640
V3: 70mm, 1/250, F8, ISO 200

Jag vet ju inte vad jag håller på med riktigt, så det är bara vild experimentering.
Jag stog vid sidan av vägen. Försökte med längre slutartider och mer panorering, men tyckte att det var svårt med så kort brännvidd. Det blev så stora och snabba rörelser. Hade ingen monopod till hjälp heller (om det nu hade hjälpt).
Tore U.

Heisann,

Det er jo ikke akkurat 3 versjoner da, men 3 forskjellige bilder. Når det er sagt så er V2 et veldig bra bilde. Ellers, finn tre feil; Manne kjører ikke Ducati på noen av bildene.

mvh
Tore

Caroline L.

Jeg liker alla 3 versjoner.... er ikke någon kunning fotograf, men dette er virkligt bra.

Mvh
Caroline
Siren L.

Hei,
jeg øver meg på slik effekt selv om dagen og fikk noen tips herfra:o)

Liker bakgrunn/motiv!

Siren
Lars Henrik K.

Heisann Daniel!

Tøft bilde. Liker V2 best, men bevegelsesuskarpheten i V3 er noe bedre.
Ideelt sett ville jeg likt å se mer av omgivelsene. Kanskje det ville vært bedre å stå på andre siden av veien på slutten av svingen med en tele...?? Men jeg bare tipper. Har ingen erfaring med slike motiver. Har store planer om å ta en tur til Rudskogen eller lignende for å prøve å ta noen motorbilder.

Hils hjem!

Lars
Daniel S.

Tack för kommentarer och kritik!

Ulf: Har velat testa med följebil, men har inte haft möjlighet till det ännu. Om du aldrig ser fler bilder från mig så vet du att jag testade din teknik och misslyckades. :-)

Lars: Hej du! Litet land det här. :-) Förstår vad du menar med utsnittet. Gjorde här ett medvetet trångt utsnitt för att det skulle bli en sorts ''stilstudie'', men ofta blir nog motorsportbilder bra när man ser något av var fordonet är på väg (eller har varit), så att säga. Men som sagt tidigare så vet jag inte vad jag snackar om när det gäller motorsportfoto, eller fotografering generellt för den delen. Jag leker bara. :-)
Ulf R.

hehe, man må risikere litt for ett bra bilde! bare å finne en stille veistrekning uten trafikk det, så trenger det ikke være farlig i det hele tatt... enig i at det burde vært en ducasti, seff.. .:D

stå på daniel, spent på fortsettelsen

/ulf
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu