Dagen går mot slutten ...
... i Gamlebyen i Fredrikstad. Solen står lavt på himmelen og sende de siste strålene med strølys ned til Prins Christians Bastion og trebroen som går over vollgraven der.
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5300
  • Sigma Art 18-35mm f/1.8 DC HSM
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • AnnetHar klonet vekk 2 stk kanonmunninger i nedre billedkant - fikk ikke med hele kanonen, så da var det ikke noen vits i å ha ytterst tuppen med.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1016670} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Agnar H.
Her får du med mange av høstens fargenyanser. Fortsatt grønne sommerlige marker, men høsten setter sitt tydelige preg på busker og trær. Den lave solen understreker at det går mot den mørke årstid. Kan virke som horisonten er noe skjev, men det er nok broen som lurer oss litt der.
Walter S.
Hvis du ser på veien som går rett foran funkishusene der nede, så vil du oppdage at den er vannrett, men fotografen sto ikke vinkelrett til trebroen og den fjerner seg gradvis til høyre, så derfor får man et noe skjevt bilde.

Takker ellers for kommentaren

Mvh,
Walter
Lars Inge T.
Eg har brukt litt tid på å studere portfolien din, og lar meg imponere av at høg teknisk kvalitet og god komposisjon er noko ein finn att over heile linja. Spørsmål: Eg ser aldri at du nevner stativ. Betyr det at du ikkj bruker det, eller er det underforstått at du gjer det?
Geir M.
Fint sollys og komp og trivelig med hundeier og hund i bildet :)
Walter S.
Takker hermed også til Lars Inge og Geir for hyggelig kommentar!
:o)

@ Lars Inge: Joda, jeg bruker hele tiden stativ, men nevner det ikke spesielt i underteksten fordi det - for meg - er helt grunnleggende. Så sant jeg kam, så bruker jeg stativ. Til de noe mere reportasjeaktige bildene (f. eks. 17. Mai, TSR og slikt) bruker jeg ofte en monopod som støtte.

Mvh,
Walter

John O.
Det er et rigtig flot stemningsbillede, med fine efterårsfarver og lav sollys.
Mvh. John
Walter S.
Takk, John O for din kommentar!
:o)

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu